Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 53 - Sagrada Família Claror A 60

Parcials: 13-20,12-13,14-13,14-14

Partit disputat després de festes en el que hem pogut observar que encara estem paint els torrons. En cap moment hem estat a l'alçada del que esperem d'aquest equip, o almenys això pensava a la primera impressió. Si mirem d'analitzar el partit, com sempre el petit moment de desconnexió ens costarà el partit: de 11-10 al minut 7 al 13-20 al deu. Aquesta diferència es convertirà en un muntanya insalvable, nosaltres serem capaços de defensar amb consistència i baixar el seu ritme anotador, però nosaltres no el millorarem i per remuntar has de fer mes cistelles que el contrari.

La nostra efectivitat és totalment deplorable, a més a més entrem en una espiral en què l'ansietat ens fa cometre errors no forçats com diuen al tennis. També patim petits errors que semblen inofensius, però a aquest nivell es castiga: fer ajudes innecessàries, dubtar a l'hora de fer 2x1, no blocar el rebot i anar a buscar-lo que es converteix en un tu a tu que perdem per físic, quan penetrem o dubtem i no som agressius, o si el penetrador rep ajudes ens quedem estàtics i no ens oferim per donar sortida a la pilota. Pot semblar poca cosa però si acabes perdent un partit per 7 punts qualsevol detall és important.

Al final potser només pots guanyar si la pilota entra i això és una cosa que hem de començar a entendre, i per fer-la abans hem de fallar moltes vegades, i per fallar-les les hem de tirar.

Només dir que espero que ens recuperem perquè hem tingut grans moments i no crec que sigui una qüestió de fortuna sinó de feina.

Comentaris