Mini masculí: FD Cassanenc 72 - Bàsquet Vilafant Blau 38

Parcials: 12-4, 16-13, 10-3, 6-4, 12-8, 6-2, 4-2, 6-2

Han jugat: Àlex L, Miquel, Dani, Nil, Adrià M, Sergi A, Adrià C, Ruben i Sergi C.

Partit jugat amb gran intensitat, contra un bon equip, amb dos jugadors que van destacar per sobre dels altres i a qui no vam saber defensar en cap moment.

Estem millorant molt en el tema concentració i intensitat, felicitats! Hem de seguir així. El partit va ser de gran desgast físic, però ens va faltar defensar més a sobre els nostres rivals. Eren més ràpids i més físics, i els hi vam deixar un metre de distància cada cop, permetent-los superar-nos sense gaire dificultat per acabar fent cistella. Als jugadors així se'ls ha de defensar molt a sobre, baixant el cul i estant ràpids de cames. Entrenant fort ho millorarem segur.

Els últims quarts el cansament va ser un dels nostres problemes, ja que volíem jugar com al principi però les cames ja no responien igual. Hem de botar menys i ajudar-nos dels nostres companys per pujar la pilota. En aquest aspecte, l'entrenador tampoc va estar gaire encertat en les explicacions. Intentaré millorar-ho pel pròxim cop.

Vam plantar cara a un equip que a principi de temporada ens hagués tancat marcardor. Aquesta és la línia, encara podem millorar molt més.

Enhorabona i fins dimarts!




Fotos: Carlos Lara.

Comentaris