Preinfantil femení: CESET 32 - Bàsquet Vilafant 70

Un 10 per les 10

Jugadores: Ingrid, Sara, Martina, Aina, Ruth, Núria, Carla, Eva, Laura i Èlia.

Parcials: 6-14, 8-20 (14-36), 6-20 (20-54), 12-16 (32-70). 13 faltes.
Tirs lliures: 2/10

Les vacances nadalenques ens han anat d'allò més bé. Les jugadores del Preinfantil Femení han fet un partit rodó. Abans d'iniciar el matx ens hem proposat tres objectius força concrets: intensitat defensiva, córrer al contraatac i, en el joc estàtic, passar, tallar i reemplaçar.

Des del començament hem anat complint tots els objectius. Les bones defenses ens feien recuperar pilotes que ens permetien anotar cistelles fàcils de contraatac. Quan no hem vist clar el contraatac ens hem aturat per complir el segon dels objectius del dia. Al principi, tot i fer-ho bé, no aprofitàvem els talls per fer passades definitives. Ens ha costat un xic aixecar el cap, però ho hem solventat ràpidament.Un 6 a 14 després dels dos primers quarts ens donava certa tranquilitat. El tercer i quart quart, ofensivament, han estat els millors ja que començàvem a trobar amb facilitat cistelles després de tall, sense bots innecessaris. Defensivament, però, hem fet un pas enrere i les començàvem a esperar, això ha propiciat que féssim faltes tontes i els hi ha facilitat el que abans els hi costava, creuar el mig camp. 14 a 34 era el resultat al descans.

La segona part ha estat divertida i profitosa. L'hem començat amb un parcial de 6 a 20 en els deu primers minuts. Defensant un altre cop allà on toca, essent intenses, corrent al contraatac i quan no era possible fer cistella a través de transicions ràpides ho feiem buscant la millor opció. Però començava a ser un partit monòton i hem decidit afegir-hi dificultat. Durant el setè i el vuitè quart hem posat una norma per fer cistella en atac estàtic: invertir la pilota. Havíem de dur la pilota d'un costat a l'altre i, a partir d'aleshores, atacar la cistella. Doncs les nenes ho han fet genial. Recordo 3 o 4 ocasions per quart on hem aconseguit tirar a prop de l'aro després d'invertir la pilota. Aquesta norma ha igualat les forces en els parcials però, tot i així, hem acabat guanyant els dos últims quarts amb el mateix parcial: 6 a 8.

El resultat final ha estat de 32 a 70. Hem guanyat tots els quarts i totes les jugadores han jugat 20 minuts. És el primer partit de la temporada on totes les jugadores han anotat almenys una cistella en joc. És per això que els entrenadors us felicitem i us animem a seguir treballant dur als entrenaments.

Agraïm especialment a la Núria i a la Martina que hagin vingut a donar-nos un cop de mà.