Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 62 - 39 CB Garrotxa Santjoanenc

Convocats: Arnau Pararols (-), Pep Sala (2), Nil Gironès (6), Ferran Baraut (10), Àlex Crespo (2) Pau Isidoro (6), Adrià Quintana (2), Àlex Palomeras (np) Arnau Caritg (14), Ismael Torres (12), Marc Moncanut (6), David Sedano (2).

Parcials: 16-15 / 17-7 (33-22) / 10-8 (43-30) / 19-9 (62-39)
4/9 TLL (44,4%).
7 faltes a favor / 11 en contra.

"ENS TRAIEM l'ESPINETA"

Bon partit el jugat a Vilafant en la 18a jornada de lliga, on ens enfrontàvem al CB Garrotxa Santjoanent, equip el qual ens va fer sumar la nostra primera derrota de la temporada a l’anada (-10).

Aquesta vegada, la cosa ha estat diferent. Si a l’anada ens vam queixar perquè l’equip en general no va donar la talla (irreconeixibles durant quasi tot el partit), aquest cop se l’ha de felicitar pel treball realitzat de l’1’ al 40’.

Inici acceptable per part nostre, que ens dóna les primeres avantatges al marcador, però un parell d’errors no forçats fan acabar els 10’ primers amb un ajustat 16-15.

A partir del segon quart hem tornat a treure la nostre millor versió en defensa la qual ja no hem abandonat; menys de 10 punts encaixats a cada quart i el seu jugador referència que a l’anada ens va fer més de 20 punts, l’hem deixat amb 8. I és que si defensem a aquest nivell, amb aquesta intensitat, l’atac surt sol i pocs seran els rivals que ens facin patir.

Així doncs, victòria contundent, average recuperat i un pas més cap a l’objectiu que ens vam marcar a principi de temporada. Seguirem treballant per fer-lo possible.