Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 88 - CB Olot B 52

Convocats: Arnau Pararols (6), Pep Sala (12), Nil Gironès (10), Ferran Baraut (8), Àlex Crespo (np) Pau Isidoro (6), Adrià Quintana (7), Àlex Palomeras (np) Arnau Caritg (18), Ismael Torres (16), Marc Moncanut (5), David Sedano (-).

Parcials: 19-10 / 22-9 (41-19) / 22-17 (63-36) / 25-16 (88-52)
16/42 TLL (38,1%). 2 triples, Baraut i Torres.
12 faltes a favor / 29 en contra.

"S'acosta el moment clau" 


Començàvem la segona volta, contra el CB Olot, un rival que a fora havíem guanyat sense molta dificultat. La millora de l’Olot ha estat notable, però la nostra intensitat i treball en equip no ha donat opcions des de bon principi i la diferència en el resultat ha estat semblant a la del primer partit.

El partit en general ha estat molt bo, amb combinació de defenses que ens donaven resultats (algunes més que altres això si) i aprofitant la nostra superioritat en atac, circulant bé la pilota i buscant les millors opcions en estàtic i corrent al contraatac sempre que podíem. Tornem a allò que dèiem, un equip sòlid. En defensa ja som un tot, tots ens sacrifiquem per l’equip (alguns encara us podeu esforçar més, recordeu allò d’exigir-vos més) i en atac tots aportem, tots som una amenaça pel rival i això és del millor que tenim, no només tenim 2 o 3 jugadors referència en atac, si un dia algú no està inspirat tenim la certesa que apareixerà algú altre i això pot ser desesperant pel rival. L’únic lloc on últimament no estem complint com equip i ja ho hem parlat, és a la línia; generem moltes situacions d’avantatge, provoquem faltes i després no ho aprofitem, i això passa factura.

Aquesta setmana, partit contra el CEB Girona C, tercer classificat de la lliga i que no ens posarà gens fàcil seguir a la segona posició. Treballarem per mantenir-nos-hi.

Felicitats a tots i ens veiem a l’entrenament!

Comentaris