Infantil masculí: Athlètic Silenc 52 - Bàsquet Vilafant 69

Varen jugar: Isaac, Lluís, Nil, Marc S, Marc M, Pibe, Ayats, Andreu, Joan, Arnau R, Miqui i Jordi.

Partit per a complir l'expedient.


Jugàvem contra un equip a qui ens vam enfrontar l'any passat quatre vegades, però que ha fet molts canvis aquest any, i són molt petits, d'edat i físicament.

Aquesta avantatge nostra en el físic ens va fer pensar que no ens calia esforçar-nos gaire i així va ser durant els primers quatre quarts, on només la diferència de faltes en contra (probablement degut a aquesta diferència física) va donar molts bàsquets gratis al Silenc, i la nostra incapacitat de defensar una jugada de pick and roll, ens va portar molts problemes. 

Degut també a aquesta superioritat vam abusar de l'1c1 central, deixant massa a banda el joc col·lectiu que acostuma a ser la nostra marca.

A la segona meitat vàrem ser capaços de defensar millor aquesta situació de pick and roll i va deixar de ser profitosa per a ells, que com que n'abusaven, ens va permetre tancar l'aixeta en defensa. A més vàrem ser capaços de posar una marxeta més i començar a córrer i d'aquí el resultat final del partit.

Sense ser ni el millor ni el pitjor partit de l'any vàrem complir i prou, la resta de partits els haurem de treballar més segur

Bona feina, fins dimarts
Treball, treball i treball



Fotos: Nuri Roqué.

Comentaris