Infantil masculí: Bàsquet Vilafant 88 - 51 Apeht U.A.Tossa

Jugadors: M. Maurell, Lluís, Albert, Arnau, Miki, Pau, Pibe, Nil, Font, Max, Joan i Andreu.

Partit a casa amb moltes baixes per un partit que sembla ens podia donar l'oportunitat de treballar el nostre joc.

Dos partits amb molts errors defensius i dos minis a la banqueta serveixen per sortir amb bona concentració i ser una mica agressius en defensa començant amb un 12-4 al primer període. Pujant una mica la intensitat en defensa i pujant la velocitat de la bola en atac millorem amb un 12-1 el segon període. Ara ja sí, veient el ritme del marcador arriba la primera relaxació en defensa i sobretot en
el rebot que fa deixar tirar massa als rivals i ens torna al lloc recordant que el partit no acaba fins passats el 40 minuts (16-9). Després de la repassada ja si que el ritme el tornem a imposar amb un 10-4.

Després del descans i ja amb un marcador de 50-18 era d’esperar que es baixessin una mica els braços en defensa, però també aprofitant per fer coses noves vam veure una millora en el joc d’aquest equip.

Gran feina de concentració i treball col.lectiu aquest dissabte, esperem que això segueixi millorant en els propers enfrontaments.