Júnior masculí: AEC Collblanc-Torrassa A 48 - B.Vilafant 84

Parcials: 12-16, 11-14, 15-31, 10-23.

Aquesta setmana ja no hi ha Carnaval i es nota. Ens hem retrobat amb l'equip que volem ser: intensos defensivament, ràpids a la transició ofensiva, durs en el rebot, i fins i tot hem millorat l'encert, no molt i només amb tirs de 2, però en fem prou.

Com sempre ho donem tot en defensa i com sempre comencem fallant-ho tot en atac. Això farà que una més que bona defensa (23 punts en 20 minuts ) ens deixa molt poc benefici (23-30 a la mitja part). Parlem del de sempre; que no podem fallar cistelles fàcils, que no podem regalar pilotes a la línia exterior que els deixen amb contraatacs clars i que hem de continuar mantenint el ritme.

I MIRACLE !!! Som capaços de fer-ho. Al principi petit intercanvi de cops, però nosaltres pujarem l'encert en forma de 31 punts en 10 minuts i ells dels 15 punts del tercer quart només 4 seran de cistelles de camp.

38-61 per començar l'últim quart no està malament, però els antecedents no sempre són bons i no ens en podem refiar; ells faran un canvi defensiu, una zona que per una vegada no ens col·lapsarà, mantindrem el nivell defensiu i continuarem corrent, parcial de 10-23 i partit enllestit, potser el més plàcid de la temporada.