Mini femení: CB Banyoles 45 – Bàsquet Vilafant 54

Han jugat Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Daniela, Laia, Mercè, Estel, Amàlia, Anna i Xènia.

Empanades o relaxades?


Hi ha molts condicionants que s'han de tenir en compte alhora de llegir els partits, aquest partit hem arribat molt justos de temps i en prou feines hem pogut escalfar bé. No sabem si, alguna/es jugadora/es havia/en mirat la classificació i anava més relaxada; els resultats dels partits i les classificacions no serveixen per a res en aquestes categoria, serveix el minut a minut, el quart a quart, el partit a partit, tenir ganes de millorar i aprendre cada vegada que puc jugar. O potser tot es queda en un mal partit en general on hem d'ajuntar molts descuits, mala sort en les execucions i tornar a caure en el principal error d'aquest equip, no voler amb prou ganes la pilota (les dividides i el rebot), seguirem treballant amb aquest aspecte.

Coses positives, la capacitat de reacció. Després d'un temps mort, quan havien passat 4:50 del quart i havíem fet la nostra feina (no reconeixíem l'equip que portem entrenant 6 mesos), canvi de mentalitat, cul abaix i increment de la intensitat, resultat final del quart ja el tornem a reconèixer, que ha hagut de fer la feina de 6 minuts en un.

En els processos d'aprenentatge trobem fases ascendents i fases d'estancament, fins i tot sembla que alguna vegada hi ha fases de regressió, venim d'una fase claríssimament ascendent (partit quasi perfecte la setmana passada), esperem que aquesta fase d'estancament sigui molt curta. Nosaltres farem el possible perquè així sigui.

Ens veiem dilluns a seguir treballant i a seguir aprenent!

Comentaris