Mini masculí: Bàsquet Vilafant taronja - ADEPAF

Varen jugar, Albert, Jan, Isaac, Pau V, Àlex C, Àlex L,Pau S, Adrià C, Sergi A i Nil

Partit distret, obert, igualat, divertit, engrescador i trepidant.

Sí! Som conscients que per norma general, ni fem grans estrips ni grans elogis de les actuacions dels nois.

Creiem que és una bona línia a seguir, l'anàlisi fred i la perspectiva global, però com més hores passen del partit més detalls ens vénen a la memòria, de molt bones accions.

Està clar que si valoréssim el partit per el resultat final del mateix i prenguéssim com a referència el partit de la primera volta podríem caure en l'error de pensar que les coses no evolucionen, res més lluny de la veritat. És cert que l'Adepaf tenia baixes destacables, però fins i tot comentant-ho tant amb l'àrbitre com amb l'entrenador rival, el partit va ser més igualat i disputat del que el marcador pugui reflectir al final.

Un primer quart, quasi impecable, potser els dos últims minuts vàrem baixar una mica la intensitat i vàrem concedir bàsquet fàcils, però la intensitat i la presa de decisions va estar en un estat òptim.
A partir d'aquí vam baixar poc a poc el llistó i es va notar contra un equip molt ben treballat i amb molta qualitat.

Vilafant a l'atac. Grans decisions a l'hora de decidir què fer i quan fer-ho a cada atac, amb poques errades, bons 1x1. Hem de seguir treballant però a l'hora de llegir les superioritats i doblar pilotes quan superem la primera oposició i ens vénen les ajudes.

Llavors, ho hem fet tot tan bé?
La veritat és que no. Tenim un parell de dèficits a treballar a fons. Per una banda, i tot i que havíem millorat moltíssim les darreres setmanes, aquest cap de setmana hem patit molt, massa, amb els rebots defensius regalant segones opcions, a un equip que no les perdona.

I la defensa ha de ser més intel·ligent i constant. Hem de aconseguir fer entendre perquè defensem i què volem aconseguir amb cada defensa. Assumim, els entrenadors, aquests dèficits i els seguirem treballant.

Creiem que però, estem aconseguint, que pares, nens i entrenadors disfrutem el cap de setmana, i aquest és el camí bo i la resta està clar