Mini masculí: CEEB Tordera 65 - Bàsquet Vilafant Blau 62

Parcials: 8-4/7-9/4-11/8-5/11-15/7-8/13-8/7-2

Han jugat: Àlex L, Miquel, Dani, Nil, Sergi A, Adrià C, Ruben i Sergi C.

Quan es perdona tant, es paga.


Primer de tot felicitar-vos a tots per l'actitud mostrada en el partit d'aquest dissabte. Segon, agrair també a l'esforç de l'Àlex Lara i en Sergi Caselles de jugar primer tres quarts amb el Mini Taronja i després venir a jugar amb el Blau, amb tot el que comporta.

El partit ha estat molt igualat durant tot el partit, hem estat per davant la majoria de temps però la precipitació final, normal al no estar acostumats a jugar finals així, ha fet que falléssim massa cistelles relativament fàcils.

El rebot defensiu ha estat un desastre, ja que mentre nosaltres ens miràvem la pilota, el rival l'anava a buscar i ens la treia cada cop. Fallaven un, dos, tres cops i finalment aconseguien anotar. El rebot és actitud, s'ha de voler agafar la pilota, sinó el rival et castiga com ens ha passat en aquest partit.

Coses positives: a part de l'actitud, hem pujat la pilota amb força fluïdesa, hem corregut molt bé el contraatac i excepte en algunes ocasions hem baixat força ràpid a defensar... Ens falta aixecar més el cap per veure els companys que estan desmarcats. 

Els passes han estat el segon gran problema, massa passes "tous" que ens han tallat i ens han castigat.

Us animo a seguir treballant als entrenaments per corregir aquestes mancances que hem tingut avui i millorar encara més les nostres virtuts.

Fins dimarts!

Comentaris