Premini masculí: Bàsquet Vilafant taronja 81 - Masmitjà B 37

Han jugat: Mar, Núria M., Laia, Ruth, Toni, Neó, Pep, Arnau i Rubén.

Parcials: 13-4, 7-7, 11-8, 11-2, 8-5, 11-6, 8-2, 12-4

Aquest dissabte hem jugat amb el Masmitjà B que ha vingut amb moltes baixes i han jugat amb sis jugadors que han lluitat de valent tot el partit. Hem pactat un partit 4x4, amb la possibilitat d'anar fent canvis.

Primer de tot agrair l'ajuda d'en Rubén i la Núria, que ens han vingut a donar un cop de mà. Moltes gràcies! I a la Mar perquè tot i no estar al 100% l'hem tinguda a punt per jugar tot el partit!

Ha estat un partit amb una mica d'alts i baixos i alguns moments de relaxació, però també de joc d'equip. Hem sortit el primer quart molt intensos, acabant en ràpids contraatacs i forts en defensa. A partir del segon quart hem anat a ratxes fins el setè i el vuitè que és potser on hem aconseguit treballar el que més ens costa, que és el passar i tallar. Durant tot el partit, però, hem pogut veure alguns detalls que ens mostren que anem bé i que hem de continuar treballant; hem sabut doblar en diverses ocasions, ens hem desmarcat per a poder rebre, hem tirat sense por, ens anem col·locant millor en defensa, tot i que a vegades encara ens despistem, més jugadors s'han atrevit a baixar la pilota... 

Esperem que la setmana vinent tinguem tot l'equip al complert o sigui que feu bondat i recupereu-vos!




 




 
Fotos: Susanna Blanch.

Comentaris