Sènior Femení: B.Vilafant 73 - Petit Plançó Olot 52

B.Vilafant: Paula (5) , Laura (3), Elena (12), Marta (4), Claudia (3), Ruth (8), Gio (20), Eva G (4), Maria, Eva V (12) i Aina (2).
T.Ll: 15/25 4 triples (Eva V, Gio, Paula i Ruth). 16 Faltes.

Petit Plançó Olot: Carreras (2), Plana (2), Torrent (15), Guix (11), Massanella, Señe (1), Garcia (2), Coll (7), Espuña (2) i Guell (10).
T.Ll: 5/10 3 triples (Torrent). 20 Faltes.

Parcials: 16-12, 25-11, 13-10, 19-19

Des de la defensa guanyem el partit.


Coneixedors de la qualitat del Petit Plançó amb el tir exterior així com de la seva base Garcia, teníem clar que havíem de fer una molt bona defensa per poder tenir opcions. I així ho hem fet durant 28’ del partit.

L’inici ha estat fluix en aquest aspecte, no defensant amb la intensitat necessària per aturar el seu joc i tenint poc encert en atac. Això ha portat ha estar -4 al minut 7, però aleshores hem començat a ser més intenses al darrera, el que ens ha donat fluïdesa al davant, donant la volta al resultat i arribant al final del primer quart 4 amunt.

El segon crec que ha estat el millor quart que hem jugat al nostre pavelló en el que portem de temporada. Molt intenses al darrera, ràpides en la sortida del contraatac, atac en estàtic fluid i encert ofensiu de tot l’equip (3 triples en aquest període). Això ens ha deixat 18 a dalt al descans. Com ha dit en Bru, llàstima que hagi arribat el descans quan millor estàvem.

El tercer quart ha estat similar al segon però amb menys facilitat per treure el contraatac i menys encert en el tir exterior. Se’ns han acabat els triples i l’atac ha estat mes espès. No ens movíem tant i només la intensitat en defensa ens ajudava a mantenir i ampliar una mica el resultat.

I el darrer quart hem fet 5’ minuts inicials molt bons, arribant als 28 de diferència màxima, defensant i atacant molt bé, però aleshores hem baixat els braços en defensa, les ajudes ja no arribaven, Garcia ha mogut l’equip i Torrent ha fet 10 dels seus 15 punts (amb dos triples) en aquests 5’, deixant el resultat amb menys diferència del que podíem preveure 5’ abans.

Hem estar orgulloses del joc fet i de l’actitud on totes heu aportat tant en defensa com en atac els minuts que heu estat en pista així com dels ànims i la positivitat quan estàveu a la banqueta. Aquest ha de ser el camí pel que resta de temporada.


Comentaris