Cadet femení: CE Palamós 64 - Bàsquet Vilafant 54 / Cadet femení: Bàsquet Vilafant 55 - Sant Gregori 52

Han jugat: Núria C., Paula, Clara, Berta, Maria, Aina V., Emma, Núria F., Núria G., Mireia, Aina A.

Cap de setmana intens on posàvem punt i final a la primera fase. En referència als partits les dues últimes setmanes amb tants problemes d'assistència als entrenaments han fet que juguéssim dos partits, en el còmput global, realment fluixos exceptuant alguns minuts puntuals. Els dos rivals han estat superiors a nosaltres amb la diferència que 5 últims minuts amb moltíssim encert ens van permetre remuntar un partit que semblava perdut contra Sant Gregori.

D'altra banda, toca felicitar a les jugadores per l'equip que formen. Ens omple d'orgull veure com d'unides esteu i el que gaudiu jugant a bàsquet. Com animeu i ajudeu a les petites quan els toca venir. Com treballeu (quan voleu) i com us esforceu per millorar. És l'únic que se us demana i ho heu complert amb escreix. Si després, pels resultats i la.classificació ens toca jugar la segona fase amb els 4 millors equips, doncs un premi que tenim, però en cap cas era un objectiu. Ve la recta final, ens ho hem de passar millor que mai perquè en un obrir i tancar d'ulls s'acaba aquest increïble cicle de dos anys que hem passat junts.

Finalment agraïr a les petites (Ruth, Eva, Laura, Mercè, Amàlia, Núria i Mireia) per la seva inestimable ajuda quan les hem necessitat als entrenaments o els partits i també a la gran, l'Eva que ens dóna un plus que ens ha anat molt bé durant la temporada. Moltes gràcies noies!!






Fotos: Àfrica Jou. 

Comentaris