Cadet masculí: B.Vilafant 63 ̵ SG Bisbal Bàsquet 55

Convocats: Arnau Pararols (2), Pep Sala (10), Nil Gironès (-), Ferran Baraut (4), Àlex Crespo (3), Pau Isidoro (2), Adrià Quintana (3), Àlex Palomeras (2), Arnau Caritg (23), Ismael Torres (7), Marc Moncanut (np), David Sedano (7).

Parcials: 19-12 / 12-11 (31-23) / 14-14 (45-37) / 18-18 (63-55)
9/20 TLL (45%). 4 triples, Pep (2), Ismael i David.
22 faltes a favor / 19 en contra.

ANEM MADURANT

Jornada 22, davant la Bisbal Bàsquet, un rival molt intens que ens va posar molt difícil les coses a l’anada i que avui també ha venut cara la nostra victòria.

Partit molt intens de l’1’ al 40’, fent bé la majoria de les coses, parant prou bé els seus dos jugadors referència (a l’anada ens van fer 42 dels 49 punts, i encara que no són pocs avui han estat 33 dels 55). En certs moments hem superat la barrera dels 10 punts, però no hem estat capaços de trencar el partit definitivament; si bé no hem perdut tantes pilotes com de costum (cosa molt positiva), no hem estat capaços d’anotar en situacions fàcils 1x0 o 2x1 i això ens ha condicionat. El resultat oscil·lava entre el +12 i +6 tota l’estona, fins el moment crític, minut 35, que el rival s’ha posat a només 4 punts de distància. Temps mort per tranquil·litzar-nos. Situació viscuda en altres ocasions (no amb bon final), però avui l’equip no s’ha arronsat i ha tirat el partit endavant, començant amb un triplàs de David just després del temps mort i un parcial de 10-1 en 3’ tancant el partit a falta de 2’ per acabar.

La setmana vinent descansem, i ja no serà fins d’aquí un mes aproximadament que tornarem a competir a la lliga. Tot aquest temps l’hem d’aprofitar bé per millorar i corregir coses en les que encara fallem i aprendre’n de noves per poder afrontar l’última part de la temporada. En el torneig de Menorca ens posarem a prova!

Felicitats a tots per el treball i la victòria, fins dilluns.