Cadet masculí: CB Salt 40 - 68 B.Vilafant

Convocats: Arnau Pararols (3), Pep Sala (5), Nil Gironès (5), Ferran Baraut (6), Àlex Crespo (7), Pau Isidoro (4), Adrià Quintana (8), Àlex Palomeras (2), Arnau Caritg (10), Ismael Torres (6), Marc Moncanut (np), David Sedano (12).

Parcials: 12-25 / 12-16 (24-41) / 6-12 (30-53) / 10-15 (40-68)
16/28 TLL (57,1%). 2 triples, Nil i Pep.
19 faltes a favor / 21 en contra.

Dominants

Ens presentàvem a Salt per disputar la jornada número 21 amb certs dubtes. Tot i guanyar a l’anada de 40, ens havíem tornat a veure les cares al torneig de Salt que van organitzar per les festes nadalenques i allà només havíem vençut per 5. A més, només dos equips fins al moment havien sortit amb victòria d’aquesta pista. La nostra setmana, tot i ser molt bona pel que fa a la qualitat dels entrenaments, no ho havia estat en quant a quantitat de jugadors disponibles (sí, s’acosten temps de viatges amb l’institut, intercanvis, etc...). Però ens hem sobreposat a tot això, i és que quan som l’equip sòlid en defensa que hem demostrat en diferents ocasions aquesta temporada, l’atac ve rodat i poc poden fer els rivals per aturar-nos.

Primera molt intensa, generant problemes al rival per passar camp i anotar degut a la nostra defensa. Capaços de superar la seva pressió i en estàtic la zona 2-3 tampoc ens suposa un problema per anotar.

A la segona part, ens proposen una zona 1-3-1 que ja no abandonaran fins a final del partit i que tot i que se’ns encalla als primers minuts del tercer quart (però amb la nostra defensa ells tampoc anoten), no ens ha costat acabar trobant els forats i les avantatges per anotar o provocar faltes.

Personalment, ha estat un dels partits que més he gaudit i també dels millors de la temporada. Hem dominat en defensa i en rebot, hem tirat el contraatac sempre que hem pogut i és possiblement un dels dies que millor hem circulat la pilota (tots anotem). Ens recuperem també en el % de tirs lliures. Com a part negativa, les pilotes perdudes (moltes no forçades), degut a la qualitat de la passada o la recepció de l’altre jugador, hem de posar-hi remei ràpid.

Felicitats a tots pel partit i fins demà!