Crònica Preinfantil femení: CB Sant Feliu 40 - Bàsquet Vilafant 54

Jugadores: Íngrid, Sara, Mercè, Martina, Aina, Ruth, Eva, Laura, Èlia, Carola.

Parcials: 7-14, 6-14 (13-28), 13-13 (26-41), 14-13 (40-54).
Tirs lliures: 4/15
Faltes: 18

Partit dur, intens i complicat. Sabíem de bon principi que per tenir opcions de fer un bon partit i optar a guanyar-lo hauríem de treballar molt. I així ho heu fet. Des del començament heu apretat en defensa, no permetent que baixessin la pilota amb facilitat, impedint a l’equip local un joc còmode. D’aquesta manera hem aconseguit guanyar els quatre primers quarts. 13 a 28 era el resultat al descans. La pista central se’ns feia cada cop més llarga, les cames no estaven tant fresques com de bon principi i hem baixat un xic el rendiment defensiu durant el cinquè i el sisè quart (ens han anotat tants punts com durant tota la primera part). De tota manera heu treballat molt bé en línies generals i no heu permès gaires cistelles fàcils al St. Feliu. Dos quarts guanyats per cada equip després del descans han deixat una diferència de 14 punts entre els dos equips al final del partit.

Cal felicitar-vos a cadascuna de vosaltres. Heu tingut una actitud molt bona. Pensem que us heu divertit jugant a bàsquet, defensant, saltant, corrent, passant, i deixant-vos la pell en cada jugada. I d’això es tracta noies, de donar-ho tot cada minut de partit, cada jugada, per quan les coses no vagin tant bé poder sortir del pavelló amb el cap ben alt, sabent que ho hem donat tot. Heu de seguir aquest camí, però cal tenir als entrenaments la mateixa actitud que teniu durant els partits, la mateixa intensitat.

Pel que fa a l’aspecte ofensiu d’avui s’han de destacar diverses coses. Ens hem precipitat massa sovint. Sembla que tingueu pressa per fer cistella i això acaba provocant, a banda d'atac poc efectius, més cansament. Està bé intentar fer cistelles de contraatac, de fet és essencial, però no sempre podrem anotar d’aquesta manera. A vegades l’atac també ens pot servir per descansar, per moure la pilota i buscar opcions d’anotar. De fet, quan moveu la pilota ho feu d’allò més bé i cada vegada es veuen més els detalls tàctics que treballem als entrenaments. Tècnicament hem de ser més atrevides. De què serveix fer reversos, canvis per sota les cames i per darrera entre setmana si quan arriba el partit no se’n veuen?

Finalment volem agrair la presència de la Martina i la Mercè que han fet un partidàs, i ens han ajudat moltíssim a endur-nos la victòria. Gràcies de veritat!