Crònica Trobada escoletes a La Bisbal d'Empordà

PLAYERS IN PROGRESS !!!

Aquest dissabte els dos equips de l'Escoleta ens hem desplaçat al Baix Empordà, convidats a participar d'una trobada amb l'escoleta de la Bisbal Bàsquet, prèvia al partit de 1a Catalana de l'equip local.

Ha estat la nostra primera sortida fora de la comarca, i l'experiència ha estat molt satisfactòria.

B. Vilafant 2008/2009


Han participat: Xènia Burgas, Eudald Burgas, Àlex Candelera, Miquel Climent, Laia Picornell, Roger
Roca, Jan Roca, Jan Samaniego i Joel Suñer. També han fet un cop de mà en algun moment del partit: l'Èrica Villegas, en Marc Moradell i la Georgina Rocas.

El grup dels petits va jugar un trepidant partit contra un rival molt lluitador. Aquests nens i nenes ens van confirmar el que ja ens van ensenyar en la seva primera diada: que saben córrer i lluitar per recuperar la pilota quan la té el contrari, i que són capaços de desplaçar­-se per la pista botant la pilota amb decisió, respectant les normes bàsiques del joc.

Però, a més a més, ens van demostrar que han entès perfectament que el bàsquet és un joc d'equip, i que com a tal, la passada al company és el concepte que millor ens permet progressar cap a la cistella contrària. I això no és gens fàcil d'entendre-­ho, i encara menys de fer-­ho, a la seva edat !!!

Enhorabona !!!

B. Vilafant 2007


Han participat: Irene Aparicio, Estel Cebrià, Joan Cotano, Àlex Dinu, Martí Díaz, Teo Elía, Abril Elía,Marc Moradell, Georgina Rocas, Laia Tejero i Èrica Villegas.

El grup dels grans van continuar demostrant la seva progressió contra un rival molt complicat. Es va veure bona mobilitat per rebre la pilota, bons desplaçaments botant amb velocitat, es va saber aixecar el cap per passar la pilota al company desmarcat, i vàrem gaudir de bones arribades a la cistella contrària amb força finalitzacions exitoses.

Però potser el més destacable va ser que cada jugador va ser capaç, en molts moments del partit, de centrar-­se en defensar al contrari assignat en el salt inicial. Aquesta capacitat, gens fàcil a la seva edat, afegida a la ja demostrada intensitat defensiva, ens va permetre frenar molts atacs de l'equip contrari i recuperar moltes pilotes.

Molt bona feina, sous molt grans !!!

Com sempre, hem d'agrair la seva excel∙lent actitud a la pista i a la banqueta, de tots els nens i nenes, grans i petits. I també el suport i els ànims dels pares i mares des de la grada.

Moltes felicitats a tots, seguim avançant pel bon camí !!!
Més imatges, aquí.

Comentaris