Crònica Mini masculí: Bàsquet Porqueres - Bàsquet Vilafant Taronja

Han jugat: Àlex C, Albert, Jan, Pau S, Pau V, Jan, Adrià C, Àlex L i ens ha vingut a ajudar en Ciro del premini, moltes gràcies.

Partit força intens i complert, en línies generals, i en el que hem mostrat dues cares molt diferenciades.

Per una banda hem tingut força estones de desconnexió amb la pilota, inactivitat a la hora de buscar el rebot, activació molt tardana de l'activitat defensiva i exagerat ús de l'1 c 5.

Precipitació en la sortida de la pressió ocupant malament els espais i amb passades de risc innecessàries.

Superàvem amb força habilitat el primer rival però hem sigut incapaços de llegir els espais que generem amb aquesta primera acció. 

L'altra cara de la moneda ha sigut, quan hem reactivat la defensa, molt més intensa, molt més agressiva (en el bon sentit s'entén): hem recuperat la gana per la pilota, molt millor actitud en la lluita per rebots defensius i ofensius. I sobretot molt millor joc col·lectiu en atac seleccionant molt bé els temps i els espais, i els 1c1 i els llançaments.

Val a dir que aquestes dues cares han aparegut en moment puntuals durant tot el partit, hem de seguir treballant per allargar els bons i escurçar els dolents.

Per ser justs també val a dir que Porqueres ha jugat amb molta intensitat i amb molta qualitat, un equip molt ben treballat i molt competitiu però amb un fair play impecable, felicitats a tots ells.

Per acabar i per ser justos amb els nostres, val a dir que avui hem tingut algunes accions i algunes preses de decisions en alguns minuts força lluny del que ens han ofert en alguns altres, possiblement és el dia on les diferenciés entre accions de baixa qualitat amb accions de molt gran qualitat han sigut més accentuades, i no ho diem com a crítica només, ja que volem destacar que algunes de les accions que ens han regalat els jugadors i l'equip han sigut de molt alt nivell de bàsquet, de jugadors molt intel·ligents i sobretot de jugadors de més experiència i edat de la que tenen.

Intentarem reforçar aquestes accions i actituds per veure-les més sovint, i de moment no sabem una altre manera de fer-ho que amb

Treball, treball i treball.

Bon Cap de setmana a tothom!

Fotos: Amàlia Anglada.

Comentaris