Mini masculí: CEB Girona Blanc ̵ B.Vilafant Taronja

Han jugat Àlex C, Jan, Albert, Pau S, Pau V, Isaac, Adrià C, Nil i Sergi C.

Partit complicat, amb molts intangibles que no hem sabut gestionar bé, però tota la feina que depenia de nosaltres ha estat molt bona.

Hem jugat un partit intens de bàsquet amb molts elements nous que no hem dominat prou. Ens pesaven les cames en molts trams del partit, segurament per cansament i per el tipus de terra del camp (ells jugaven amb el mateix que nosaltres).

Segurament hem pecat d'innocents, a l'esperar-nos un partit més assequible, però la veritat és que els nois del Girona han treballat amb una intensitat molt alta i amb una activitat de mans i colzes molt alta també.

A nosaltres ens ha costat moltíssim posar les bases per jugar al mateix nivell d'intensitat ja que amb el que donàvem (que era força) no en teníem prou.

Tot i així hem de fer una part d'auto crítica: hem abusat del bot malgrat teníem molts problemes en conduccions de més de dos bots, i en comptes de treure'n avantatge hem persistit en aquestes accions que no ens beneficiaven quasi mai.

Hem volgut sortir de la pressió acumulant massa jugadors a camp propi i donant facilitats a les ajudes.
Hem abusat del llançament exterior, per una falta de confiança en els 1c1 cap a cistella. Malgrat aquest desequilibri entre llançaments exteriors i 1c1 agressius a cistella val a destacar que la grandíssima majoria dels llançaments han estat ben treballats i creiem que és el millor aspecte del partit i segurament de tota la temporada.

En defensa hem fet un bon treball en 1c1 però en defensa col·laborativa ens fallen alguns aspectes bàsics que seguirem treballant.

En resum crec que hem fet un bon partit i que segurament mereixíem més premi per els nois.
Bon Cap de setmana
Treball, treball i treball.





 Fotos: Sònia Simon.


Comentaris