Participació de l'escoleta a la Trobada de les Escolàpies, 15/03/2015

EXCEL·LENT PRESENTACIÓ EN SOCIETAT !!!


Aquest diumenge els nens i les nenes de l'Escoleta han gaudit per primera vegada d'una diada de bàsquet. Per a la majoria, era la seva primera participació en aquest tipus de trobades, i el resultat no ha pogut ser més satisfactori.


Bàsquet Vilafant 2008/2009

Han participat: Xènia Burgas, Eudald Burgas, Àlex Candelera, Miquel Climent, Izam Lo Grande, Laia
Picornell, Núria Puig, Roger Roca, Jan Roca, Núria Tejeda i Mar Vilardell.

El grup dels petits van jugar tres partits, un contra el CB Roses i altres dos contra diferents combinats de les Escolàpies. Tots tres partits van ser molt disputats, i els nostres jugadors/es ens van sorprendre a tots, entrenadors inclosos, demostrant molt soltura a la pista.


Aquests nens i nenes ens van ensenyar que eren capaços de desplaçar-­se per la pista botant la pilota cap a la cistella contrària; que quan no podien botar intentaven fer arribar la pilota a un altre company, que sabien córrer i lluitar per recuperar la pilota quan la tenia el contrari, i fins i tot... que sabien encistellar !!! (i això que a principi de temporada pràcticament cap d'ells arribaven a la cistella).

Els entrenadors vàrem quedar molt satisfets de veure com tots ells demostraven haver entès els conceptes i normes més bàsiques del joc; i també el conceptes tècnics treballats fins al moment.
Moltes felicitats, anem per bon camí !!!


Bàsquet Vilafant 2007

Han participat: Ivan Campos, Estel Cebrià, Joan Cotano, Àlex Dinu, Martí Díaz, Teo Elía, Abril Elía, Mar Isidoro, Laia Pons, Georgina Rocas, Laia Tejero i Èrica Villegas.

El grup dels grans van confirmar la bones sensacions que havien ofert en les dues trobades que vàrem jugar contra CB Peralada.

Primer van jugar amb el Grifeu Llançà. Van sortir molt decidits des del primer moment, molt intensos en defensa, i sortint ràpid al contracop amb bones conduccions i finalitzant molt bé les jugades. També van saber cooperar bé amb els companys, quan el rival era capaç de frenar la nostra primera aproximació, amb molta mobilitat per tal d'auxiliar al company que s'havia quedat sense bot. Va ser un partit molt ben controlat en tot moment, i amb molta participació de tots els jugadors.


El segon partit, contra el CB Anglès, ens va ensenyar tot el que encara ens falta per aprendre. El rival era un equip molt experimentat, amb jugadors amb molt més fonaments tècnics individuals que nosaltres, i molt treballat tàcticament. Davant d'aquest vendaval, només vàrem poder posar molta voluntat per intentar contrarestar-­los, la qual cosa és d'agrair. Tots el nens i nenes van lluitar al màxim, demostrant tenir un esperit molt competitiu.

Finalment, l'últim partit contra el CB Roses ens va treure una mica el mal regust de l'anterior. Va ser un partit molt competit, intens i vibrant. Van haver­-hi moltes bones accions ofensives individuals, bona cooperació en atac, i molt bona actitud defensiva. Ens va deixar un gran sabor final de boca.

Sens dubte, el més important d'aquesta primera trobada és que tots els nens han gaudit de la jornada, que han pogut participar del joc, i que han sigut capaços de demostrar a la pista tot el que han après fins ara. Els hem d'agrair la seva excel∙lent actitud a la pista i a la banqueta.

Desitjant que arribi aviat la propera diada, l' equip d'entrenadors continuarem intentant que continuïn aprenent i gaudint del bàsquet a cada entrenament !!! Aprofitem també per agrair al CB Escolàpies l'organització d'aquesta trobada.








Més fotos de la trobada, aquí.

Comentaris