Crònica del Preinfantil femení: Bàsquet Vilafant 85 - 41 CESET

Molt bé noies. Cada cop ho feu millor. Avui fins i tot us he atrevit a provar alguns canvis de mà dels que fem a l’entrenament, i una finalització amb revers fantàstica que ha fet alguna de vosaltres. D’això es tracta noies, de provar coses, d’equivocar-se una vegada i una altra sense cap mena de por. La por és una mala amiga.

Val a dir que hem començat el partit amb un ritme un pèl baix. Però ha durat poca estona. Hem començat a defensar de valent i hem aconseguit guanyar els quatre primers quarts amb solvència. 45 a 17 a la mitja part. La segona part ha estat semblant a la primera, amb la diferència que, en atac, hem estat més atrevides a l’hora de provar nous gestos tècnics i, en defensa, ens hem relaxat més del compte. La majoria de cistelles que ens han fet han estat massa senzilles. L’equip visitant rebia còmodament a prop de cistella i això els hi facilitava la feina. Això ens ha fet perdre el sisè quart del partit (11-12). Tot i això, en línies generals el partit ha estat bastant correcte. Us felicitem per la millora que demostreu partit rere partit.

Agraïm la presència de la Mireia, la Laia i l’Alena, que ens han ajudat molt i ho han fet molt bé.