Crònica del Preinfantil femení: CB Escolàpies 24 - B.Vilafant 75

Han jugat: Íngrid, Sara, Alena, Ruth, Carla, Èlia, Laura, Eva, Carola i Mireia.

Parcials: 0-14, 2-19, 12-22, 10-20.

Aquesta tarda hem jugat un partit ajornat amb les Escolàpies. S'ha notat que era un partit entre setmana, perquè a mesura que avançava el partit se'ns notava cansades. 

Hem sortit prou bé, tot i que una mica adormides sobretot en el rebot. Mica en mica, hem pujat la intensitat: hem arribat moltes vegades en contraatac, també s'han vist algunes jugades que hem doblat molt bé la bola i alguns talls que no sempre hem sabut aprofitar. En general, hem tingut poc encert, sobretot en finalitzacions que normalment acabem bé, tot i que en algun tram del partit, ho hem corregit.
En defensa, hem tingut estones en què hem estat tant intenses com sempre, i hem aconseguit provocar pèrdues de pilotes que acabaven en contraatac nostres. A mesura que avançava el partit, hem afluixat el que ha permès a l'equip rival encistellar sense gaires dificultats. 

Sabem que avui era un partit en unes condicions especials i que portàveu moltes hores en dansa. Us felicitem per l'esforç, tot i la calor i el cansament, i us animem a treballar i a lluitar encara més al proper partit.

Moltes gràcies a l'Alena i la Mireia per venir una vegada més a jugar amb nosaltres!







Fotos: Mercè Rodríguez.


Comentaris