Crònica del Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 56 – 60 CESET

Bàsquet Vilafant – 56 – Sajet (7), Pere (14), Nebot (-), Sergi (12), Youssef (1) – cinc inicial – Fita (2), Casteys (-), Andreu (6), Gascon (4), Àngel (4), Palol (6). 12/28 T1, 22/50 T2, 0/13 T3. 18 Faltes, Cap Eliminat. 36 rebots (9 Sergi), 29 Def (7 Sergi), 7 Of (2 Sergi)

CESET – 60 – Junquera (12), Planas (5), Bosch, M (6), Marco (12), Aviles (2) – cinc inicial – Mora (6), Bosch, F (7), De Quintana (7), Giovanardi (-), Zamorano (3). 5/14 T1, 7 Triples, 2 Marca i Mora 1 Planas, Bosch i De Quintana. 23 Faltes, 3 Eliminats; De Quintana al 38’ i Marco i Bosch al 40’. Tècnica a Bosch al 25’.

Parcials; 7-13, 17-18 (24-31), 14-13 (38-44), 18-16 (56-60)

Bona entrada (unes 70 persones) en un partit important que no hem estat a l’altura del que se’ns exigia. Primers 18’ sense cap mena de tensió defensiva i totalment garrotats en atac. (18-29). Entre els darrers minuts del 2n quart i el inici del 3er igualem el partit (35-35 al 26’) gràcies a la intensitat defensiva que ens ha permès anotar fàcil en un parell d’ocasions i al encert dels interiors. El cansament ens provoca errors de concentració defensius i permeten als gironins acabar el quart +6.

Persistim amb la pressió en el darrer quart però seguim sense tensió en defensa i encaixem un 1-8 en 2’. Temps mort, busquem reacció, comencem a rotar, marquem en 55 el límit de punts del rival per guanyar el partit, però al 35’ el resultat encara no ha millorat (45-57) i el límit de punts rivals ja s’ha superat. Quan finalment ens posem a defensar com sabem, no superem l’altra drama del partit, l’atac (en el darrer quart, 0/5 en triples i 6/16 en tirs lliures). Tot i això hem fallat sols a sota cistella el 58-60 a 50’’ per acabar. Cap de les següents accions en atac han tingut èxit i el resultat tant just com trist ens deixa a l’espera de la victòria per la salvació al proper dijous a Vilablareix.