Crònica del Sènior masculí: CB Sant Narcís 66 – Bàsquet Vilafant 61

CB Sant Narcís – 66 – Genover (10), Jimenez (7), Gairin (12), Roca (8), Samper (12) – cinc inicial – Torres (-), Carbó (3), Castro (1), Bou (2), Picazo (4), Bonaventura (7). 17/26 TL, 4 Triples, 2 Genover 1 Samper i Bonaventura. 27 Faltes, Eliminat Bou al 38’. Tècnica a Roca al 33’

Bàsquet Vilafant – 61 – Pere (23), Nebot (2), Sergi (3), Àngel (6), i Youssef (14) – cinc inicial – Gerard (6), Casteys (1), Ivan (2), Aleix (-), Brun (4). 14/25 TL, 1 Triple, Youssef. 24 Faltes, 1 Eliminat. Youssef al 38’

Parcials: 20-10, 17-17 (37-27), 14-18 (51-45), 15-16 (66-61)

La muntanya russa en la seva màxima potència

Inici decebedor, sense cap intensitat ni en defensa ni per atacar, resultat? 20-6 al 8’. Temps mort i defensem 9’ gairebé perfectes, resultat (24-22 al 17’, 4-18 de parcial, tot i perdonar massa en atac). Desconnectem, ens relaxem, ens tornem a fer mal atacant la seva individual i parcial de 11-0 en 2’. Apa, altra vegada 13 avall (35-22 al 19’). Anem al descans -10 però amb la sensació que si no donem segones opcions i ataquem amb cap, amb tot el que hem arribat a fer malament fins llavors, ens podem endur el partit.

El tercer el juguem de cine durant 8’, on xic a xic, amb molta paciència empatem el partit (41-41 al 28’, un altre parcial de 4-14 a favor) però no havíem deixat la muntanya russa (devíem passar aquell tall que vas amb cremallera...), en 2’ un altra 10-0 en contra, la lesió d’en Brun, la 4a falta d’en Fita, ens fan complicat obtenir l’objectiu, però un 0-4 en el darrer minut de quart deixem un -6 al marcador que encara ens deixa alguna opció.

L'inici del darrer quart és per tancar la paradeta, 7-0 en 3’ per anar 58-44 al 33’ cometent errors que no els fèiem des dels primers minuts del partit, però no havíem dit la darrera paraula. Defensant com mai (els gironins no anotaran cap cistella en els darrers 5’), en Youssef i en Pere agafen la responsabilitat en atac i arribem al 38’, 61-56. Ara són ells que no ho veuen clar i després d’un temps morts local en Youssef fa la 5ena per entrar al 39’ 63-56, però en Pere encara li quedava dir la darrera, un bàsquet i un genial 2+1 (coast-to-coast i a cistella passada), posen el 63-61 i 40’’ per jugar. Els locals segueixen col·lapsats i nosaltres no regalem ni un rebot, tenim la darrera, però no controlem ni el moment ni el ritme (els entesos li dirien, el timing i el tempo) i ara l’encert d’en Pere s’acaba i ells no perdonen als tirs lliures.

El resum de la muntanya russa diu que ells en 16’ han guanyat 48-6 i nosaltres en els altres 24’ 18-55, però la suma total dóna -5. Potser sense tenir que fer tants d’esforços per remuntar el mal inici enlloc d’anar al Drangon Khan haguéssim pujat al Sèsamo Aventura...

El resum del partit diu, que tenim un equip 3ra amb cara i ulls que es deixa la pell i que sap que ens cal rematar la feina el dissabte que ve contra un altre rival de la capital, el CESET per obtenir l’objectiu de la permanència. Ens caldrà EQUIP i PÚBLIC, perquè tots junts som gairebé invencibles a casa. Us hi esperem!