B.Vilafant: Paula, Laura (4), Elena (5), Marta (9), Clàudia (4), Ruth (5), Gio (24) i Eva (8). T.Ll: 16/23 2 triples (Gio i Ruth). 22 Faltes. 1 tècnica Claudia. Eliminada Clàudia.

CB Olot B: Pastoret (4), Darne (8), Lucena (10), Busquets (1), Matabosch (21), Bartrina (3), Carbonell (4) i Amor (11). T.LL: 12/30. 24 Faltes. 1 tècnica Lucena. Eliminades Lucena i Busquets.

Parcials: 8-13, 20-21, 15-11, 16-17

Ens superen en intensitat.

El partit enfrontava als dos màxims anotadors de la primera fase. I per moments al partit s’ha notat aquest fet.

L’Olot, que s’ha presentat amb només 5 jugadores sèniors i 3 júniors (les altres estaven amb el primer equip) s’ha plantat en una zona els 40’ que ens ha dificultat molt l’atac, posant molta intensitat tant en atac com en defensa, fent que cada atac nostre ens costés molt moure la pilota i en la nostra defensa, la seva gran mobilitat i el seu rebot atac ha fet que haguéssim improvisar una defensa perquè físicament no arribàvem.

L’inici ha estat marcat pel desencert dels dos equips, amb un parcial de 6-0 en 4’. A partir aquí parcial de 2-13 per la seva defensa i el seu bon atac que ens fa anar a remolc.

El segon quart canviem la defensa, millorem la mobilitat i igualem el partit posant-nos amb mínims avantatges. Fins que als darrers 3’, 4 triples consecutius seus ens deixen grogui. Per sort arriba la mitja part només 6 a sota.

Al descans ens aconseguim asserenar, parlar de com millorar tant en defensa com en atac, i ens funciona. Movem bé la bola en atac i defensem prou bé. És l’únic parcial que aconseguim guanyar en tot el partit. I encara que l’acabem dos a sota, les sensacions són positives.

Però el darrer quart, no fem cap cistella en els primers 7’ (desesperant el desencert), els nervis ens afecten a tots i el partit es tensiona molt, amb tècnica inclosa. Per sort elles no estan gaire més encertades, però un triple seu a manca de 2’ ens deixa 9 a sota. Aleshores treiem el caràcter que aquest equip té (encara que no s’aguanti físicament) i amb una pressió suïcida ens apropem als 3 punts, encara que sense cap atac per poder igualar.

Felicitar a l’equip per l’actitud, l’esforç i el bon joc ofert en moments del partit.