Crònica del Mini masculí: CB Sant Feliu - Bàsquet Vilafant Taronja

Han jugat: Àlex C, Jan, Pau V, Isaac, Pau S, Albert, Nil, Àlex L i Adrià.

Partit de molt alt nivell.
Hem jugat amb una intensitat i una solidaritat a un nivell que no havíem vist aquesta temporada. Només podem felicitar i molt als jugadors. Com a entrenadors només podem que estar molt i molt contents. 

Em sap especial greu, que alguns dels jugadors estiguessin tristos al final del partit, és molt difícil jugar així i perdre, però com venim dient tot l'any, i hi persistirem i insistirem, no és el resultat el que ens preocupa, i jugant a aquest nivell, ja sigui aquest any o els que han de venir aquesta colla de jugadors i amics celebrareu moltes victòries.

Ha valgut la pena despertar-se molt aviat un dissabte al matí i anar a Sant Feliu o on faci falta.

En atac molt bones desicions moltes vegades, algun llançament de massa lluny o fora de temps de partit, tota la resta excelent. Ocupació d'espais, gestió de 1c1, i llançaments.

En defensa molt bona concentració, més errades de posicionament, o per desavantatge físic que per falta de ganes. Potser ens falta un punt més de intensitat des de mig camp, i no tant a prop de 6'75. Oblidades les empanades en el treball del rebot (si més no avui).

Segurament, i ho dic ja a falta de 4 partits, la classificació final no serà justa amb el treball i el nivell, o inclús amb les expectatives que tenen alguns dels nois (normal), però només amb el que hem vist aquest matí, i qui cregui que exagero que vegi el vídeo que estarà penjat en uns dies.

Felicitats, nois, bon cap de setmana, descanseu i dimarts ens hi tornem a posar amb
Treball, treball i treball.



Comentaris