Trobada d'escoletes a Roses

GAUDINT DEL BÀSQUET !!!

Aquest diumenge els nens i les nenes de l'Escoleta han gaudit d'una nova matinal de bàsquet,aquesta vegada a Roses. Després de les bones sensacions ofertes a la Trobada d'Escolàpies i a l'amistós de La Bisbal, tocava tornar a mostrar en societat les millores individuals i col∙lectives assolides als entrenaments.

B. Vilafant 2008/2009


Han participat: Xènia Burgas, Eudald Burgas, Àlex Candelera, Miquel Climent, Laia Picornell, Roger
Roca, Jan Roca, Jan Samaniego, Núria Tejeda i Mar Vilardell.

El grup dels petits han jugat tres partits molt intensos. La jornada ha començat contra un Grifeu Llançà amb força més rodatge que nosaltres. Els nostres petits han mostrat molt de caràcter per mirar de contrarestar aquest handicap i han sabut donar una bona imatge com a equip. Aquesta bona actitud, i els conceptes de jocs i tècnics apressos es van poder apreciar amb més claredat als dos partits contra els equips d'Escolàpies. Els nostres nens i nenes han anat millorant el seu joc amb el decurs dels minuts, i s'ha vist que s'han desplaçat botant amb fluïdesa, han desenvolupat un bon joc d'equip i han sabut arribar amb decisió a la cistella contraria.

B. Vilafant 2007


Han participat: Ivan Campos, Joan Cotano, Àlex Dinu, Teo Elía, Abril Elía, Mar Isidoro, Marc Moradell, Georgina Rocas i Èrica Villegas.

El grup dels grans han hagut d'afrontar tres partits molt exigents. Tots tres han sigut partits molt intensos, en els quals s'han hagut d'esprémer físicament al màxim per poder competir­-los. S'ha vist, com sempre, una molt bona actitud defensiva (han treballat la defensa individual «cadascú marca al seu»), han fet un bon treball d'ajuda al company per donar sortida a la pilota; hem pogut veure com han aixecat el cap per donar la pilota al company millor col∙locat i també, com fan habitualment, han avançat amb decisió i força encert cap a la cistella contrària.

Sens dubte, el més important és que tots els nens han gaudit de la jornada, han sabut competir i han gaudit dels jocs proposats per la organització, a la qual aprofitem per felicitar.

Els entrenadors hem quedat molt satisfets del joc i l'actitud mostrada pels dos grups (excel∙lent comportament dins i fora de la pista). És per això que us volem felicitar i animar a continuar amb les mateixes ganes d'aprendre i gaudir entrenant. Enhorabona a tots i totes !!!

La setmana vinent arriba una nova trobada, la qual ja esperem amb moltes ganes per tornar a passar un matí tant intens i divertit com el d'avui. Ens veiem a Llançà !!!










Comentaris