Crònica del Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 60 - 70 BC Torroella

Convocats: Arnau Pararols (3), Pep Sala (np), Nil Gironès (2), Ferran Baraut (6), Àlex Crespo (-), Pau Isidoro (3), Adrià Quintana (10), Àlex Palomeras (np), Arnau Caritg (10), Ismael Torres (np), Marc Moncanut (9), David Sedano (17).

Parcials: 24-18 / 15-17 (39-35) / 14-18 (63-63) / 7-17 (60-70)
TLL 16/43 (37,2%). 2 triples, Pau i Arnau C.
28 faltes a favor / 24 en contra.

Caiem en picat


Partit sense massa història el disputat aquest cap de setmana a Vilafant del cadet masculí. El rival, el BC Torroella, situat a la part alta de la classificació i que a l'anada vam poder vèncer a la pròrroga. 

Inici de partit intens en el qual assolim el màxim avantatge al 9’ amb 24-12 al marcador. A partir d’aquí ens hem desinflat i ha passat el que porta setmanes passant, baixem intensitat defensiva, deixem d’anotar i el rival fa el que vol amb nosaltres. 

Segona derrota consecutiva, la qual no ens preocupa gens, el que ens preocupa és la forma amb la que estem jugant. Només cal veure-us la cara a la banqueta, als temps morts o inclús a la pista per donar-se compte de que no esteu gaudint del vostre esport preferit. Qualsevol diria que jugarem la fase final, ara mateix semblem un equip desmotivat, desganat, sense ambició, sense intensitat, sense ganes d’aprendre, sense il·lusió de fer les coses i podríem seguir. 

I tot això ve del que passa durant la setmana, en els entrenaments ens falta intensitat i sobretot concentració.

De vosaltres depèn no tirar per la borda tota la feina feta fins al moment aquesta temporada. I això no vol dir guanyar les eliminatòries, sinó tornar a jugar com ho fèiem mesos abans, tot el que sigui menys que això és inacceptable.

Aquesta setmana els entrenadors estem molt decebuts amb l’actitud de l’equip dins la pista. Evidentment, els entrenadors també formem part de l’equip i assumim part de la culpa, però treballarem per tornar a fer el millor possible la nostra feina. Confiem que vosaltres també compliu amb la vostra part.

Ens veiem demà. Poseu-vos les piles.







Fotos: Júlia. Més imatges del partit, aquí.

Comentaris