Crònica del Cadet masculí: CB Quart 78 - 53 B.Vilafant

Convocats: Arnau Pararols (-), Pep Sala (-), Nil Gironès (2), Ferran Baraut (10), Àlex Crespo (6), Pau Isidoro (4), Adrià Quintana (11), Àlex Palomeras (1), Arnau Caritg (12), Ismael Torres (3), Marc Moncanut (2), David Sedano (2).

Parcials: 17-11 / 19-17 (36-18) / 18-19 (54-37) / 24-16 (78-53)
TLl 6-14 (42,9%). 3 triples, Ferran (2) i Ismael.
21 faltes a favor / 12 en contra.

Això és el que ens trobarem a partir d'ara

Visita a la pista del líder, el CB Quart que a casa ens havia guanyat d’1 punt a la pròrroga i que ens volíem treure l’espineta, però ens n’hem clavat unes quantes més. El plantejament del partit no ha estat suficient per posar suficients dificultats el rival i la mala execució d’algunes accions dins la pista no ens han donat opció a més. Sabíem què no volíem que ens fes el rival i no hem complert. Sabíem també que havíem de fer nosaltres i tampoc hem complert.

Mal inici de partit, on la intensitat rival, la falta d’encert i l’equívoca presa de decisions ens fan encaixar un 14-2 en els primers 5’. En els següents 5’, reaccionem amb un parcial de 3-9 que ajusta un xic el marcador al final del quart amb un resultat de 17-11 i que sembla que ens tornarà a fer entrar en el partit altre cop.

I dic sembla, perquè no ha pogut ser, no ens han deixat tot i intentar-ho. No hem estat suficientment intensos i ens hem col·lapsat, s’han acabat les idees. Les rotacions tampoc donaven solució, estaven sent superiors en tots els aspectes. Anem a la mitja part 36-18, ens doblen. Resultat dur, molt dur.

Al descans, decidim no donar el partit per perdut: seguir competint, corregir certs aspectes i intentar fer bé les coses que sabem. I així, som capaços de guanyar el tercer quart (18-19).

El mal inici de l’últim quart ens allunya qualsevol opció de remuntada, tot i que al 38’ ens arribem a posar “només” a 15 sota maquillant el resultat (perdíem de més de 20), però el rival torna a treure tota l’artilleria a pista i en 2 mals minuts encaixem un 12-2 deixant el marcador final en 78-53, resultat més escandalós del que podia haver estat.

Vull felicitar al CB Quart pel partit que ha fet, per la temporada que està fent, desitjar-li sort a la fase final i qui sap, potser no haurà estat l’última vegada que ens enfrontem aquesta temporada.

I dit això, tranquil·litat. Avui les coses no han sortit com esperàvem, hem estat inferiors al rival, però com hem dit, en aquest partit teníem molt a guanyar i per sort poc o res a perdre. Ens servirà d’experiència per a partits pròxims. Segueixen quedant dos partits de lliga, on seguirem corregint coses i millorant per arribar a la fase final en el millor estat de forma possible, encara no hem dit la última paraula.

Aquesta vegada no us puc felicitar per la victòria, però si per l’entrega i pel gran equip que formeu dins i fora de la pista (i aquestes coses es veuen en jornades com la d’avui). Ens veiem a l’entrenament, descanseu!