Crònica del Preinfantil femení: B.Vilafant 66 - BC Torroella 41

Han jugat: Íngrid, Sara, Mireia, Aina, Ruth, Carla, Èlia, Laura, Carola i Amàlia.

Parcials: 13-6 (7-0, 6-6), 14-12 (6-8, 8-4), 19-4 (11-2, 8-2),  20-19 (6-12, 14-5).

Partit amb alts i baixos. Hem sortit molt bé; molt atentes en defensa, complicant la sortida de pilota del rival i acabant amb ràpides transicions. El segon i tercer quart hem afluixat i el Torroella ha entrat amb força al partit: durant una estona hem baixat la nostra intensitat, el que ens complicava els nostres atacs, ja no arribàvem amb velocitat i ens costava encarar a cistella, i per contra, elles arribaven i finalitzaven còmodament perquè nosaltres arribàvem tard a defensar. A partir del quart quart ens hem tornat a posar les piles; en defensa tornàvem a estar atentes, en atac, a estones ens costava perquè no sortíem tan ràpides, estàvem força estàtiques i elles cada vegada més tancades. Tot i així, hem continuat treballant fins el final i les coses mica en mica han anat sortint. Hem pogut veure alguns talls i alguns bons detalls tècnics individuals. Com us diem sempre, la intensitat, la lluita, el ser valentes és el que ens fa competir en els partits. Ens queden només tres partits per acabar la temporada, carregueu piles que seran tres setmanes molt intenses! I moltíssimes gràcies a la Mireia i l'Amàlia per venir una setmana més a jugar amb nosaltres!