Crònica: Júnior masculí Interterritorial: Sagrada Família Claror 63 - B.Vilafant 67

Parcials :21-13,15-12,15-21,12-21

Un altre partit emocionant que per primera vegada cau del nostre costat.

El principi és decepcionant: tous, atemorits, insegurs,això és traduirà en un parcial de 13-2 els primers minuts. Però el pitjor no és el resultat, el pitjor són les sensacions, les nostres cares eren un poema, estàvem derrotats amb 36 minuts per jugar. Ells celebraven cada cistella com si fos a l'últim segon del partit, i el pitjor és que nosaltres ens ho creiem.

Els canvis ens ajuden a tenir una mínima reacció passarem del 13-2 en 4 minuts a un 21 -13 en els primers 10. Aconseguim parar el seu atac i millorar una mica el nostre. El segon quart millorarem definitivament en defensa, 15 punts en contra però el nostre atac encara fa aigües, parcial de 2-6 en 2 minuts que ens posen a 4 el més difícil està fet, o no? Tornem a desaparèixer com equip, els altres 8 minuts farem els mateixos punts 6, ells ens faran 13 (amb 7/7 en tirs lliures al segon període).

Anirem a la mitja part 36-25: 11 punts a sota amb el que ens costa remuntar, raons? Moltes. Els jugadors diuen que la diferència de faltes, de tirs lliures (1/3 per nosaltres 9/11 per ells) però és fals. És una diferència d'actitud i d'intensitat, sempre ens superen a l'1x1, arribem tard i malament a l'ajuda i ens costa falta de tir (amb 2 2+1 inclosos). En canvi nosaltres ens separem de la cistella, defugim el contacte i aconseguim tres miserables tirs lliures, a part en atac fent 25 punts en 20 minuts anem a 50 punts al final del partit i no ens dóna per guanyar a un mini,no parlem ja d'un júnior a interterritorial. A més masses errors a situacions preparades que se suposa que sabem que pot passar (vam perdonar més de 10 punts per no fer la passada on i quan toca), 0/3 en triples tampoc ajuda a millorar el balanç ofensiu.

Queden molts minuts i podem fer -lo millor, però hem de canviar moltes coses. Al tercer període intercanvi de cistelles que no canvia res ens moure'm sobre els 10 punts de diferència. Però alguna cosa canviarà: 4 tirs lliures en la meitat de temps a la primera part vam tirar 3, l'encert no és per tirar coets (2/7), però tot suma,a més som capaços de fer dos triples, arribem al minut 29 amb 49-39 i en el minut que queda parcial de 2-7 que ens deixa "només" 5 per sota (51-46) defensivament ja tenim ritme, els tornem a deixar en 15 punts i en atac fem 21 que tenint en compte el nostre historial és molt. Deu minuts; a veure què fem.

Comencen donant ells, 4-0 i un altre cop 9 a sota però aquesta vegada hem canviat la tendència i un parcial de 9-0 ens empatarà el partit a 55 amb 5 minuts per jugar, aquí patirem un mica de precipitació i tot i fer molt bones defenses no serem capaços d'aprofitar-les i no produïm res, parcial de 5-2 i un altre cop 3 a sota (60-57) i aquí sortirà la nostra millor versió, en tres minuts només seran capaços de fer un triple de 9 metres i nosaltres dos cistelles de camp. Però mentre fins aquest moment portàvem 2/8 en tirs lliures amb 60-61 tindrem 6/6 el que ens donarà una victòria de 4 punts. Partit molt treballat si tenim en compte que vam perdre la lluita al rebot, on últimament no patíem. Un altre quart defensivament immensos (només 12 punts) i un altre cop 21 punts en un quart.

Ara tocaria felicitar-vos per la victòria, però després de la primera mitja part que heu fet no us ho mereixeu. Mireu de portar-vos bé aquesta nit.