L'Escoleta a la Trobada de L'Escala

Aprenent a competir!!!


Aquest diumenge els nens i les nenes de l'Escoleta han gaudit d'una nova matinal de bàsquet, aquesta vegada a L'Escala. Tots a punt de bon matí per tornar a vibrar amb les evolucions del més petits del club.

B.Vilafant 2008/2009

Han participat: Xènia Burgas, Eudald Burgas, Àlex Candelera, Miquel Climent, Izam Lo Grande, Laia Picornell, Núria Puig, Roger Roca, Jan Roca, Núria Tejeda i Mar Vilardell.

El grup dels petits ha començat jugant un partit molt competit amb les Escolàpies, on els mésmenuts han demostrat el seu caràcter i les seves habilitats, amb accions tècniques i conceptes de joc molt ben apressos.

Del segon partit hem de destacar la bona actitud dels nostres jugadors davant d'un GEIEG inabastable, format per unes jugadores de 2007 molt rodades en competició.

B. Vilafant 2007

Han participat: Irene Aparicio, Ivan Campos, Estel Cebrià, Joan Cotano, Àlex Dinu, Martí Díaz, Mar Isidoro, Marc Moradell, Georgina Rocas i Èrica Villegas.

El grup dels grans també han començat la trobada amb un partit molt competit contra els nostres amics de CB Albera Peralada. Després d'un començament força dubitatiu del nostres, una molt bona reacció als últims minuts de partit, on han tret el caràcter amb una pressió molt forta sobre la sortida de pilota, ha permès acabar el partit amb molt bones sensacions.

El segon partit, contra un Adepaf amb jugadors més rodats, ens ha de servir per aprendre que no s'han d'abaixar mai els braços en defensa, i que hem de saber recolzar molt millor al jugador amb pilota quan aquest rep una pressió molt forta per part de un o més contraris.

Com sempre, el més important és que tots els nens han gaudit de la jornada i han sabut competir.

Els entrenadors seguim encantats amb tots aquests nens i nenes de l'Escoleta, que vénen a cada entrenament amb una actitud fantàstica i amb moltes ganes d'aprendre i de passar-­ho bé. Gràcies també als pares i acompanyants pel suport que ens donen.

Enhorabona a tots i totes !!!

La setmana que ve agafarem aire per afrontar les dues ultimes trobades de la temporada: el 24 a Peralada i el 31 a casa nostra !!!

Foto del grup de 2007 de l'escoleta.

Comentaris