Trobada d'escoletes a Peralada

Recta final!!!



Aquest diumenge els nens i les nenes de l'Escoleta es desplaçaven a Peralada per gaudir d'una nova matinal de bàsquet. Tots a punt ben d'hora per tornar a vibrar amb les evolucions del més menuts.

B. Vilafant 2008/2009

Han participat: Xènia Burgas, Eudald Burgas, Àlex Candelera, Miquel Climent, Núria Puig, Roger Roca, Arnau Rocas, Jan Samaniego, Joel Suñer, Núria Tejeda i Mar Vilardell.

El grup dels petits han jugat dos partits molt disputats amb els dos equips de 2008 de les Escolàpies, i un últim contra l'organitzador, el CB Albera Peralada. Una vegada més, aquests nens i nenes han tornat a demostrar que dia a dia van adquirint noves habilitats tècniques (hem vist desplaçaments botant amb la mà més allunyada del defensor), i perfeccionant el seu domini de la pilota amb totes dues mans. El concepte de joc col∙lectiu i la determinació per atacar la cistella contrària també han estat presents en tots els partits.

B. Vilafant 2007

Han participat: Irene Aparicio, Ivan Campos, Estel Cebrià, Joan Cotano, Àlex Dinu, Haitam El Boussettaoui, Martí Díaz, Teo Elia, Abril Elia, Mar Isidoro, Marc Moradell, Georgina Rocas i Laia Pons.

El grup dels grans també han començat la trobada amb dos partits plàcids, davant dos equips de 2008 (Escolàpies i Roses) jugats amb una pista exterior de reduïdes dimensions, cistelles molt baixes i una mica distorsionats per la tramuntana. Aquestes circumstàncies han facilitat la nostra pressió sobre la pilota, provocant moltes situacions d'aproximacions i llançaments propers i certers a cistella. Hem hagut d'esperar a l'últim partit contra el Roses 07 (en pista coberta) per poder veure evolucionar en plenitud als nostres. Aquests han mostrat una molt bona disposició defensiva (molt pendents cadascú del seu par i al mateix temps de la pilota), i en atac hem sabut sortir bé de la pressió, buscar al company millor col∙locat i atacar el cèrcol contrari amb decisió i força encert.

Com sempre, el més important és que tots els nens han gaudit de la jornada i dels jocs i activitats que la bona organització del CB Albera Peralada havia preparat.

Soms molt pesats, però no ens cansarem de dir que els entrenadors estem encantats amb aquests grups de nens i nenes, que dia rere dia ens transmeten la seva il∙lusió i el seu vitalisme, i que ens obliguen a donar el màxim de nosaltres per tal de satisfer les seves expectatives. Gràcies, una vegada més, als pares i acompanyants pel suport que ens donen.

Enhorabona a tots i totes!!!

I la setmana que ve ... A treballar de valent per oferir una magnífica matinal a tots els clubs que vindran a gaudir de l'última trobada de la temporada: la nostra !!!





Fotos: Isabel Casals.

Comentaris