Sènior masculí: CB Cellera 71 – 93 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant – 93 – Castillo, Adrià, Sajet, Pere, Brun – cinc inicial – Nebot, Sergi, Fita, Capel, Àxel, Àngel, Quintana. Vicente, baixa per lesió.

Parcials; 14-33, 22-13 (36-46), 19-22 (55-68), 16-25 (71-93)

Segon partit de lliga, primer a fora de casa, amb un resultat poc fidel a les sensacions i el desenvolupament del partit.

El primer quart va ser clarament taronja amb un inici amb molt encert exterior, 4 dels 7 triples que vàrem fer són al primer quart, que van posar una avantatge al marcador prou important.

Tot al contrari del segon quart on els de la Cellera varen aconseguir reduir diferències i ajustar molt més el joc i posar-nos moltes dificultats.

El tercer i quart quart varen ser molt més disputats i amb diferències (als parcials) molt més ajustades.

El partit doncs va ser de gran intensitat, 65 faltes totals, i el nostre encert en el tir lliure, però sobretot la gran quantitat dels mateixos (30-45), va ser una de les claus per la victòria.

Val a dir també que la gran aportació de tots els jugadors de la plantilla, tant els que van disputar més minuts com els que en van disputar menys, és per nosaltres una altre de les claus d'aquest bon inici.

Tenim un gran marge de millora, i això ens motiva, el sostre ens el marcarem nosaltres mateixos i la feina que sapiguem posar-hi.

Estem convençuts, per altra banda, que el camp de la Cellera serà aquesta temporada una de les pistes difícils i de ben segur tindran un bon balanç de victòries a casa.

Pel que fa nosaltres, som més que conscients que dues victòries no fan estiu, i que si volem fer un jardí ens caldrà encara moltes dosis de