Crònica Cadet masculí 2001: Bàsquet Vilafant - CB Sant Feliu B / Ceset B - Bàsquet Vilafant.

Primeres dues jornades de la competició on ens hem trobat a dos rivals que de ben segur estaràn a dalt de la taula i que ens han donat opció 0 a competir pel resultat, que a dia d'avui, ens importa entre poc i gens; les prioritats no són el resultat o guanyar, sinó la progressió d'aquests joves jugadors de la forma correcta.

I les prioritats per aconseguir aquesta progressió no són altres que treballar, aprendre i la més important, passar-ho bé, gaudir de tot això. El grau de compromís i l'actitud de l'equip és més que correcte, i això és el que ens permetrà seguir creixent com equip. 

Personalment, estic molt content amb vosaltres nois per diversos motius; per la implicació que teniu, per la forma com heu acollit als jugadors que han vingut nous i com us heu avingut uns i altres, perquè sé que d'aquí poc aconseguirem lluitar i no baixar braços durant els 40' encara que el resultat sigui advers, perquè teniu ganes de demostrar coses i de superar-vos. Tot això us fa especials, seguiu treballant i donant-ho tot, jo així ho faré.

Ens hi tornem a posar demà, descanseu!

Comentaris