Crònica Cadet masculí 2001: Bàsquet Vilafant - C.B. Quart

Tercera jornada contra el C.B. Quart en la que pel que fa al resultat no ha estat gaire millor que les altres dues jornades anteriors, però si molt millor en quant a actitud i joc.

Tot i que encara ens falta, avui ens hem apropat a el que demanàvem: lluitar cada minut del partit. I aquesta vegada penso que si no ho hem fet no ha estat per actitud, sinó per falta de físic. Això ja ho hem parlat, ho hem de donar tot a cada entrenament entre nosaltres, ja veieu que els rivals no caminen i no ens en perdonen ni una.

Pel que fa al joc, hem concedit masses segones, terceres i fins i tot quartes opcions ja que el rival era molt més físic, per tant no n'hi ha prou en mirar la pilota o saltar sinó que hem de tancar el rebot i allunyar a l'atacant de la cistella. També hem fallat estones amb el balanç defensiu, s'han donat situacions de 2x1 o 3x1, situacions que no han repetir-se. Com a positiu, hem estat capaços de sortir ràpid al contraatac després de rebot defensiu que han acabat en situacions fàcils per anotar, les quals algunes han acabat en cistella i altres hem perdonat. Pel que fa al joc estàtic, hem intentat circular la pilota, però ens falta molt de moviment quan no tenim pilota: talls, intercanvis de posicions, reemplaçaments, portes enrere...

Seguirem treballant en tot això, fins dimecres!