Crònica de l'Infantil femení: Bàsquet Vilafant 64 - C.B. L'Escala 72

Jugadores: Ingrid, Sara, Ruth, Carla, Mireia, Laura, Eva S, Amàlia, Eva T, Mariona. 24 faltes.
Tirs lliures: 5/14

Mal inici de partit de que es tradueix en un parcial de 0 a 12 al marcador. Ens superaven amb massa facilitat i mancava actitud a la pista. A partir del segon quart vam despertar i començar a trobar el nostre joc ofensiu i una intensitat més elevada en defensa.  De totes maneres, un mal últim quart del primer temps va fer que al descans el resultat fós de 21 a 35. Ens falta regularitat nenes, hem d’aconseguir mantenir el nivell d’exigència allà mateix al llarg dels 40 minuts de partit, sinó no tenim opcions davant equips que estan més acostumats a fer-ho.

La segona part va ser molt millor que l'anterior. Vam aconseguir guanyar els dos quarts següents i empatar el tercer. Arribàvem a l’últim quart a dos punts del C.B. Escala, amb moltes opcions de guanyar el partit. De fet, vam situar-nos per davant el marcador a falta de dos minuts pel final, però un parell de contraatacs en contra nostra van canviar la dinàmica i, amb un moment, ens van clavar un parcial de 0 a 10. Tot i això cal dir que vam competir de manera digne contra un bon rival. Hem de procurar d’atacar amb més calma i buscant sempre una bona opció de tir, d’aquesta manera augmentarem les probabilitats d’anotar. Finalment, crec que és just destacar el gran partit de l’Eva que va ser atrevida i agressiva