Crònica del Cadet masculí: Bàsquet Vilafant 2001 - CB L'Escala B

Jornada número 5 de la competició, i com era d'esperar, veient el ritme de joc dels últims partits sumat als entrenaments que cada vegada són de més qualitat i més exigència, tard o d'hora havíem de tenir un partit com el d'avui. I ha estat més d'hora que tard. El rival, el C.B. L'Escala, similar a nosaltres físicament i una mica per sobre en quant a resultats. A priori, semblava un rival que el podíem jugar de tu a tu, tot i perdre-hi a la pretemporada d'uns vint punts. 

I així ha estat; ho hem donat tot, com es demana, de l'1' al 40' i hem estat allà per endur-nos el primer triomf de la temporada, que de ben segur que arribarà aviat si seguim treballant en aquesta línia. 

Felicitats pel partit, les coses ben fetes i correccions les deixo per comentar-les demà a l'entrenament!

Per altra banda, no tot poden ser felicitacions i crec que és convenient dir-ho ara que encara estem força el principi. El tema gira entorn als entrenaments. La primera, és que s'ha d'assistir als entrenaments, aquest mes ha baixat molt l'assistència respecte al setembre. Evidentment, entenem el tema lesions i altres motius X, però d'altres no són admisibles. I la segona, els que venim entrenar, hem d'estar pel que toca, no venim a perdre el temps. Disciplina, compromís i organització, aquestes en seran les claus de l'èxit.

Dit això, ens hi tornem a posar demà. Felicitats altre vegada i descanseu!





Comentaris