Crònica del Premini masculí Bàsquet Vilafant Blau 28 - CB Adepaf Figueres 44 (2-0)

Han jugat: Biel C, Biel B, Eudald, Joan, Marc, Xavier, Pol S, Haitam, Xavi L, Ivan, Martí i Eric.

Parcials: 4-9, 4-6, 6-9, 2-1, 6-0, 0-2, 2-15, 4-2

Derbi davant l'Adepaf que s'ha presentat a Vilafant amb 6 jugadors (segona vegada que ens passa aquesta temporada).

Cada vegada comencem a defensar una mica millor (la clau de la defensa són les ganes i la concentració), tot i que encara deixem a jugadors sols perquè acabin fent cistella sense oposició.

El partit ha estat completament igualat fins al 7è quart, on hem desconnectat completament i hem marxat del partit.

El partit són 8 quarts de 6 minuts. Si ens oblidem de jugar algun minut, podem perdre el que s'ha guanyat la resta de minuts.

Per tant nois, el mateix de sempre: treball, treball i treball.