Crònica Infantil femení Bàsquet Vilafant blau – CB Bescanó

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Èlia, Estel, Amàlia i Xènia

Partit desitjat per tots els entrenadors, igualat i intens, d'aquells que serveixen per aprendre molt i molt.

Ens hem trobat amb un equip superior físicament, cosa que ens ha fet treballar molt més i sense baixar la intensitat, fins que les forces han aguantat. El cansament s'ha fet notar. Cal treballar a tope tots els partits i entrenaments per agunatar tot el partit a aquest ritme, sabem que aquest any tenim una petita desaventatge física, l'hem de compensar amb treball.

El joc ha estat molt fluid durant gran part del partit, sempre buscant una bona opció, la jugadora sola, amb força equilibri d'1x1 i joc d'equip, però haurem de millorar les finalitzacions, estem fallant la vida, i en aquest esport cal que la pilota entri a la cistella, però ja tenim el més important assolit, el joc d'equip. Hem de treballar-ho també!!

Tir lliure, 5 de 26! Hem canviat de pilota i de cistella, però haurem de tirar molts més tirs lliures a l'entrenament, cal millorar molt aquesta estadística.

L'últim punt a millorar són les pilotes perdudes tontament, passar el camp amb menys de 8'', passes fluixos que les advesàries poden tallar fàcilment, i passes a ningú des de fons o banda. D'aquest últim aspecte potser tenim part de culpa, us demanem que saqueu depressa, i ho comenceu a fer, però sacar depressa no vol dir llançar la pilota ràpidament a la pista, vol dir preparar-nos ràpidament per sacar, i així podrem trobar més facilment una jugadora nostra sola.

Ens veiem dimarts, que seguirem treballant per millorar totes aquestes coses i molt més!!

Comentaris