Crònica Infantil Femení B.Vilafant Blau – Ceset

Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Martina, Èlia, Mariona, Amàlia i Xènia.

Pel bon camí

Hem jugat un partit a moltíssima intensitat i velocitat. Tot i que el cansament ha fet efecte cap al cinquè quart. Cada partit aguantem una mica més, bona senyal, en breu podrem aguantar tot el partit, bravo!!!!

Hem d'aprendre a saber quan puc descansar durant el partit, si cal fer sempre la pressió tota la pista, si sempre hem d'acabar la jugada el més aviat possible...

L'any passat jugàvem molt més en equip, aquest principi de temporada més 1x1, hem d'aconseguir trobar l'equilibri dels dos sistemes de joc, però mai podem oblidar que és un joc d'equip i som 5 a la pista, en atac i en defensa. En atac, si no tinc una bona opció de tir millor busco un company més ben situat, i en defensa, no puc deixar mai el meu tot sol i sobretot el que no podem oblidar, i ja fa temps que treballem, és ajudar als companys que els han superat el seu jugador i deixar-lo entrar sol a cistella. Quantes vegades va entrar la 12 per l'esquerra sense que ningú la tapés?

Aquest passat partit vam posar molt bàsquet a la pista, però amb molt poc encert. Hem de saber quina és la millor posició per tirar, des de quin lloc en fico més, quines coses he de millorar per fer més cistelles i rectificar errors, no podem llençar de qualsevol manera a cistella a veure si entra, he de llençar a cistella per ficar-la. Quan fem l'exercici dels 50 tirs hem de començar a fixar-nos quines són les meves posicions a la pista.

Per últim agrair a la Mariona el cop de mà que ens ha donat, gràcies a ella em quedat un pel menys cansades.

Ens veiem Dimarts per seguir treballant i millorant.