Crònica Infantil masculí B.Vilafant - CB Vedruna Palamós

Partit Vilafant - Vedruna Palamós.

Han jugat: Albert, Pau S, Pau V, Isaac C, Isaac F, Adrià, Pau A, Abush, Sergi, Àlex C, Àlex L i Marc. Nil, descartat.

Partit que té dues cares, i així el valorarem.

Per una banda ens vam proposar tres objectius per al partit, al marge del rival i del resultat, primer perquè no sabíem quin rival ens trobaríem i segon per la nostra convicció de treball. Volíem aconseguir portar el ritme del partit, i ser capaços d'aconseguir bones avantatges, traient rèdit de les nostres virtuts i fen menys importants les nostres mancances. Creiem que en gran mesura vam aprovar en aquest aspecte.

Per un altre, i és i serà una constant aquesta temporada, els posem petites trampes, als nostres jugadors, especialment a nivell defensiu, i en aquest aspecte som conscients que despertem algun dubte raonable, però és justament el que busquem. Els recursos, que creiem molt necessaris per millorar i treure endavant aquestes trampes que els posem als jugadors, els saben i els tenen a l'abast.
Tot i així de moment no aconseguim que els utilitzin o si més no en treguin rendiment.
Per tant tenim marge de millora, i ells ho saben. 

Millora substancial en la presa de decisions i en les execucions tècniques vinculades a aquestes, molt bon treball nois, seguim així.

Finalment agraïm a les mares i pares el suport i la petita conversa que vam tenir en acabar el partit, amb una mica de paciència, la mateixa que ens heu donat sempre, estem segurs que aquest any tindreu molts minuts de molt espectacle.

I seguint en la línia de la presentació, ahir vam veure uns bons Clark Kent, aviat esperem veure uns grans SUPERMANS.

Bon cap de setmana, ens veiem dimarts, on seguirem segur amb Treball, treball i treball







(fotografies: José Campos)

Comentaris