Crònica Júnior masculí: Reale Bàsquet Vilafant 78 - CE Caldes Malavella 53

B.Vilafant: Núñez, Pons (4), Bruguera, Crous (8), Gascon (9)-cinc inicial, Palol (18), Moncanut (1), Vergés (18), López (7), Fernàndez (3), Descamps (10).

Triples 3/19(López,Descamps,Gascon)

CE Caldes: Albacete, Farré (17), Ciurana (6), Guaresti (9), Rodríguez -cinc inicial, Ruiz (8), Bota (2), Viñals (8), Llobero (3).

Tirs lliures 11/23 Faltes personals 26 (eliminats Albacete 37',Viñals 40')
Triples 8/33 (4 Farré, 2 Ruiz Viñals i Ciurana)

Segon partit, segona victòria; això és el mes positiu, però tot i que la diferència final pot fer semblar un partit còmode és un miratge.

Comencem el partit bé en defensa, però espessos en atac; un 6-6 als primers 4 minuts ens sembla poc per la feina feta, amb les rotacions i la pujada d'intensitat aconseguim arribar al final dels primers 10 minuts amb 22-12.

La renda començava a ser còmoda i tot feia semblar que acabaria com la setmana passada, però la nostra confiança la vam convertir en una baixada d'intensitat i tot i arribar a mantenir les distàncies fins el minut 15 (31-19) desconnectem del 15 al 17 (31-25); una petita reacció (36-25) i tres minuts sense anotar per nosaltres i dos triples a l'últim minut d'ells els tornen a ficar al partit a la mitja part (36-31).

Per sort, com sempre, sabem patir i a la segona part es veurà: baixen la seva aportació ofensiva els dos quarts que queden (12+10) i nosaltres la pujarem (18+24) al tercer quart augmentarem l'aventatge en sis punts (54-43) i a l'últim, tot i no ser precisament brillants en atac, aconseguirem la nostra millor anotació (24 punts ) gràcies sobretot als tirs lliures (14 dels 24 punts ). Al final victòria de 25 punts (78-53) que és el millor del partit.