Crònica Mini masculí: Bàsquet Vilafant blau 49 – Celrà 12

Han jugat: Ciro, Dani, Toni, Adrià, Emma, Núria, Rubén, Damià, Albert i Ruth.

Primer partit de la temporada a casa contra un equip amb un nivell semblant al nostre, tant físicament com tècnicament. Aquest fet i juntament amb una pressió i intensitat per part del rival molt menor a l’últim partit, ens ha permès treballar més còmodament aspectes treballats als entrenaments.

A la primera part hem sortit molt concentrats, intensos i treballant per l’equip. A nivell defensiu cadascú estava pendent del seu jugador en tot moment, dificultant la pujada de la pilota de l’altre equip. Hem treballat bastant pel rebot, tot i així, encara ens costa bastant controlar-lo. Hem d’acostumar-nos a controlar el nostre jugador quan hi ha un llançament a cistella, per així poder agafar el rebot més fàcilment. 

De cares a l’atac, hem aixecat més el cap en les transicions buscant a companys sols i finalitzant bons contraatacs. De totes maneres, hem errat moltes entrades completament sols i en el joc estàtic encara ens quedem quiets quan passem la pilota. Alguna vegada hem jugat a passar i tallar i ha donat molt bon resultat, per tant, hem de buscar més opcions com aquesta ja que en trauríem molt de profit. 

En definitiva, una primera part molt bona, a on el treball en equip i sumant-li la mala sort del rival en alguns llançaments a cistella, ha comportat mantenir el marcador rival a 0. 

A la segona part hem badat una mica més. Ja no estàvem tan concentrats i no controlàvem el nostre defensor. Cosa que ha permès al rival jugar algun contraatac en superioritat o fer alguns llançaments sols, dels quals agafaven el seu propi rebot. Sort que en atac ens manteníem encertats i jugant contraatacs molt ben finalitzats a l’aixecar el cap i veure al nostre company sol. 

Avui tothom s’ho ha passat molt bé davant un rival que no exigia tant com el de la setmana passada. Com veieu si juguem per l’equip i concentrats les coses acaben sortint. Això sí, sigui un partit fàcil o difícil hem de mantenir-nos sempre concentrats i no perdre la motivació perquè és llavors quan comencem a no veure les coses clares i a enfonsar-nos de cares al joc. 

Estem molt contents de la vostre progressió tant a nivell de joc com a nivell de companyerisme. Hi ha hagut moments del partit en els que la banqueta feia goig. Tots animant als companys que estaven a pista. 

Poc a poc anirem assolint els objectius d’aquesta temporada a la vegada que gaudim d’un bon bàsquet!

Felicitats a tothom i fins la setmana que ve!

Comentaris