Crònica Mini masculí Bàsquet Vilafant Taronja 59 - B.C. Palafrugell 9

Han jugat: Mar, Nil, Sergi, Jofre, Laia, Jan, Neó, Pep, Núria i Arnau.

Jugàvem contra un rival molt inferior a nosaltres i ens hem proposat diferents objectius que s'han complert majoritàriament.

Encara cometem l'error de voler sortir pel mig quan agafem un rebot defensiu, tot i que s'aprecien millores en aquest aspecte, ho hem d'aconseguir fer sempre.

Un altre error que cometem habitualment és el de voler passar la pilota abans de mirar al company a qui li volem passar, cosa que provoca que cometem passos o regalem pilotes al rival. Les passades es fan amb un peu clavat a terra com a mínim.

En atac hem estat molt fluïts amb pocs bots i moltes passades, com hauria de ser sempre. També hem sabut escollir bones posicions de tir.

Finalment una reflexió per a tots. Fer molts punts en un partit no significa jugar bé com fer-ne pocs no significa jugar malament. En un partit hi han molts factors que influeixen com els rebots, les assistències, les pilotes recuperades o que el jugador/a que jo defenso em faci els menors punts possibles. Per tant heu de fer una valoració global de tots aquests factors per saber si heu fet un bon partit o no.

Bon cap de setmana i fins dimarts!

Comentaris