Mini masculí: CB Escolàpies - B.Vilafant blau

Han jugat: Albert, Ciro, Toni, Adrià, Emma, Núria, Ruth, Jordina i Rubén.

Encetem la temporada en una pista difícil. Escolàpies, un equip molt intens i superior físicament (es nota la diferència d’edat). Res més començar hem vist que estàvem davant un rival molt agressiu, una agressivitat que ens ha mancat a nosaltres durant tot el partit. 

En atac estem molt contents perquè s’han vist moviments que treballats als entrenaments. Tot i la superioritat física del rival, no hem baixat el cap i ens hem atrevit a encarar cistella i a atacar la seva pressió, present durant tot el partit. Llàstima que a vegades la sort no acompanya i la pilota no acaba entrant, tot i haver aconseguit situacions de tir molt bones. Comentar, però, que hem d’aixecar més el cap i no abusar tan del bot. Molts cops ens venien a defensar dos jugadors, cosa que volia dir que un company nostre es quedava sol. 

En defensa ens han agafat molt el contraatac. A vegades arribaven tres jugadors atacants i només un defensor nostre. Hem de treballar més el balanç defensiu i intentar tenir un ull al nostre jugador i a la pilota. No obstant, s’han vist algunes ajudes en defensa quan el nostre company era superat pel rival, cosa que ens ha agradat molt i que intentarem treballar més per anar-ho millorant. 

Estem molt contents del partit que heu fet. Heu lluitat en tot moment i no heu baixat el cap tot i la superioritat del rival. 

Felicitats i a seguir treballant.

Fins la setmana que ve.

Comentaris