Crònica Cadet masculí 2001: C.B Roses B - Bàsquet Vilafant

Jornada número 7 de la competició, amb el C.B Roses com a rival, de característiques similars a les nostres i que encara com nosaltres, no coneixia la victòria aquesta temporada.

I com vam avançar setmanes enrrere, si seguíem treballant dur, les victòries arribarien. I si fa dues setmanes ens vam quedar a les portes del triomf, avui ho hem aconseguit.

Tot i això, el partit no ha estat especialment brillant. Partit molt travat, en part, des del nostre punt de vista, per l'excés de faltes assenyalades tant per un equip com per l'altre que han impedit posar un ritme de partit més alt, ja que entràvem en bonus molt ràpid i cada minut ens trobàvem a la línia de lliures parant el joc.

Pel que fa en atac, tot i que no ens ha costat trobar el camí de la cistella, hem de compartir més la pilota i circular-la més ràpidament: masses bots o bots innecessaris, massa estona amb la pilota a les mans sense fer res i excés de jugades amb inferioritat 1x3, 1x4, etc. Com a part més positiva, hem carregat bé el rebot ofensiu, hem estat capaços de sortir al contraatac i hem fet un bon treball guanyant l'esquena del defensor.

En defensa, tot i que ens falta contundència, hem dominat el rebot la major part del partit, i hem saltat a la 1a ajuda (millor o pitjor, però hem saltat) i inclús alguna 2a ajuda. Molt millorable el treball defensiu de l'1x1.

Dit això, felicitats a tots pel treball i també per la victòria! Gaudiu-la i descanseu.