Crònica Cadet masculí: B.Porqueres 53 – 65 B.Vilafant 2000

Brillant victòria del Cadet del C.E. Vilafant a la pista del Porqueres, un equip molt competitiu que no han posat les coses gens fàcils i han exigit el màxim als ataronjats durant els 40 minuts en un partit vibrant. 

Durant la primera part s’ha hagut d’anar a remolc en el lluminós a causa d’una manca d’encert de cara a cistella i d’un pèssim balanç defensiu, tot i això l’equip en cap moment ha marxat del partit, ans el contrari, els jugadors s’han oblidat de molèsties físiques i lesions i han demostrat les ganes que tenen d’estar a dalt a la classificació marxant tan sols 4 punts avall cap als vestidors. 

Finalment, a la segona part, el Vilafant ha anat imposant el seu ritme gràcies a unes bones defenses i un control del rebot tan defensiu com ofensiu. No ha estat fins l’últim quart, però, que els empordanesos han aconseguit fer una fuetada al marcador amb tres triples quasi consecutius cosa que els ha permès decantar la balança al seu favor i endur-se un treballat triomf cap a casa.

Remarcar un excel·lent percentatge de tirs lliures anotant 10 dels 14 intents, importantíssims en partits d’aquesta envergadura.
L’1x1:
  • Gerard Santos (4) DESLLORIGADOR. Frustrat per les faltes comeses ha decidit treure el canell a passejar anotant dos triples seguits en els últims 10 minuts i obrint per fi una escletxa definitiva en el marcador. El seu caràcter competitiu sempre contagia a la resta dels seus companys. Ha mort matant. 
  • Arnau Pararols (-) DR. HOUSE. Lesionat, ha demostrat que caminar amb crosses també pot tenir un punt elegant, tret d’una petita ensopegada al pujar a l’autobús. Etern capità.
  • Pep Sala (7) VOLUNTARIÓS. Ha intentat posar-se l’equip a l’esquena de totes les maneres. Primer des de la línia de 6,25, després amb penetracions i finalment agafant rebots i sortint al contraatac. Sense adonar-se’n ha aconseguit el seu objectiu.
  • Nil Gironès (4) ICEMAN. Intel·ligent i calculador ha fet un partit seriós complint amb la seva comesa de forma excel·lent, sense mai fer gaire soroll i amb sang freda acaba aportant moltíssim a l’equip.
  • Ferran Baraut (-) SAM. Com si un gran pianista no pogués fer el que més li agrada per culpa d’una lesió al dit es segueix resignant a veure els partits vestit de carrer. Amb moltes ganes de que la torni a tocar.
  • Àlex Crespo (4) CHACHO. A falta que li comenci a créixer la barba ha dirigit el joc de l’equip d’una gran forma. Coneixedor de que en el bàsquet no només compten els punts ha sumat assistències, rebots, pilotes recuperades i tot el que ha considerat necessari per ajudar a l’equip a guanyar. Amb el temps se n’adonarà que també és un gran anotador.
  • Pau Isidoro (6) MALABARISTA. Cada vegada amb més importància en l’equip ha fet un partit complet, corrent quan tocava, penetrant quan tocava i tirant quan tocava, és dels que més sap a què juguem. Durant el partit ha tingut temps de fer acrobàcies amb la pilota i tot.
  • Adrià Quintana (10) BRUCE BANNER. Intel·ligent i assenyat en el joc ha fet un gran partit fent grans moviments tant en el pal baix com en el pal alt. El perill arriba quan s’enfada perquè no li surten les coses, llavors és millor no trobar-te’l en un trap.
  • Àlex Palomeras (10) BARÝSHNIKOV. Cada vegada ens té més acostumats al seus recitals amb tutú dins la pintura, avui inclús arribant a la transició i intentant rebre pilotes impossibles. A base de treball és dels jugadors que ha progressat més.
  • Arnau Caritg (11) REFERENT. Tant en atac com en defensa ha aparegut quan l’equip més ho necessitava, va anotant tot rebent tot tipus de cops a l’espera que algun dia decideixi penjar-se de l’anella.
  • Isma Torres (3) NAVEGANT. A la deriva en moments concrets del partit tot i que quan ha agafat el vent a favor i ha sortit al contraatac s’ha convertit en una llanxa motora i no li ha importat ni la primera, ni la segona, ni la tercera falta que li han fet per acabar anotant.
  • David Sedano (2) FIDEL. Ha gaudit de pocs minuts per culpa d’unes molèsties al genoll, però quan ha estat en pista ha complert amb escreix. Sempre pots comptar amb ell.
  • Nil Cortada (-) OXIGENDOR. Ha ajudat molt a l’equip donant minuts de descans als més habituals. En un partit gens fàcil ha mantingut el nivell sentint-se còmode dins la pista. Reforç de luxe.




Fotos: Júlia.

Comentaris

Unknown ha dit…
Xavi Jaén (31) BIRTHDAY MAN.
Grande Xavi