Crònica Infantil femení: Bàsquet Torroella – B.Vilafant Blau


Han jugat: Mar, Alena, Estela, Mireia, Nora, Martina, Èlia, Estel, Amàlia i Xènia

Puja el tant per cent d'encert


Sembla que l'augment de temps destinat als llançament als entrenaments comença a tenir efecte, aquest partit, bé, millor dit, la primera part del partit hem tingut un molt bon percentatge de tir (sembla mentida però entrava tot!!!). A la segona el cansament ens ha fet fallar més, cistelles fàcils incloses.

Ens hem fet un fart d'agafar rebots, la pregunta és: els hem agafat o ens els han deixat agafar? El que està clar és que hem anat a buscar les pilotes i les hem lluitat totes, cal fer-ho cada partit!

Mica en mica ens anem acostumant a la intensitat que ens demana aquesta categoria, sobretot tenint en compte que hem jugat el partit a pista sencera!!! Hem aguantat la intensitat física ben bé fins el 6 quart, en breu aguantem el partit sencer.

Hem aconseguit un molt bon equilibri entre 1x1 i joc d'equip. S'ha circulat molt bé la pilota, i hem encarat i finalitzat correctament moltes vegades, ara cal millorar el joc i moviments sense pilota.

La part més negativa del partit han estat les ajudes. Han faltat, saltàvem tard, quan ho feiem!!, perquè hi havia moltes vegades que entraven soles perquè no estem pendents de la pilota tota l'estona. Recordeu que l'única persona que no mira la pilota és la que la té.

Per últim ens hem d'acostumar ha demanar el canvi quan ens fa mal alguna cosa o quan estem cansats. 

Felicitats noies i pares i tots!

Comentaris